Hoe geloofwaardig zijn Google Reviews? Jonatan Medart trekt eropuit met verborgen camera

donderdag 22 juni 2023
Foto: GoPlay - © SBS Belgium 2023

Een uitstapje plannen zonder eerst de Google Reviews te checken? Het zijn er weinigen die dat nog doen. En ook Jonatan Medart kiest zijn cafés, restaurants en hotels aan de hand van het aantal sterren op Google Review. Maar in 'The Worst Rated Show' gaat hij op een andere manier te werk.

Jonatan neemt steeds een andere regio onder de loep en gaat opzoek naar de slechtst scorende zaken van Vlaanderen: Is het echt zo slecht als de mensen schrijven en is het eten daadwerkelijk niet te eten, de eigenaar wel degelijk zo onvriendelijk en de kamers echt zo smerig? Of valt het al bij al wel mee? Jonatan gaat op onderzoek en confronteert de eigenaars met de reviews én zijn eigen vaststellingen.In de eerste vier afleveringen trekt Jonatan met zijn verborgen camera naar Hasselt, Brussel, Oostende en Antwerpen. Hij bezoekt o.a. een frituur waar volgens Google Review 'wakke frieten en oneetbare hamburgers' geserveerd worden. Maar ook een Hasselts vakantiepark wordt onderworpen aan een grondige inspectie. En ook hier voorspellen de reviews weinig goeds: 'Muizen, mieren en totaal verwaarloosde huisjes…'. In Oostende bezoekt Jonatan een indoor minigolf, waar de uitbater absoluut niet blij mee is, en in Brussel loopt de confrontatie met de receptioniste van een hotel ook niet van een leien dakje…

'The Worst Rated Show', de eerste 4 afleveringen vanaf nu op GoPlay. Elke donderdag een nieuwe aflevering.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 2 logo

Goed leren kijken is de eerste stap om natuurbeschermer te worden. Regisseur Sanne Rovers gaat op pad met 'gewone mensen' die de teloorgang van hun postzegel natuur proberen tegen te houden. Als kind vond Sanne haar vaders liefde voor natuur vooral irritant. Altijd maar stoppen tijdens het wandelen om naar planten en insecten te kijken. Dat is door de jaren heen veranderd. Naast de vader van Sanne zien we een aantal andere natuurbeschermers in 'hun' natuurgebied.

'2Doc: Groenkijkers', om 22.20 uur bij de NTR op NPO 2.

Dossiers