Het najaar van Eén is gevarieerder en verrassender dan ooit

dinsdag 23 augustus 2022
Foto: Eén - © VRT 2022

Vanaf maandag 29 augustus pakt VRT uit met een sterk najaarsaanbod voor alle Vlamingen. Gevarieerd en verrassend, daarmee vatten we het nieuwe VRT-najaar en meteen ook 2023 samen.

Eén en Canvas blijven ijzersterke lineaire kanalen, maar vergroten door hun integratie met VRT MAX ook meer en meer hun digitale voetafdruk.


Eén blijft inzetten op waar het goed in is: de strafste verhalen van hier vol emotie. Maar het merk wil alle Vlamingen ook verrassen met prikkelende nieuwe programma’s die iedereen samen voor het scherm brengen. Zo is het genieten van en meeleven met het nieuwe 'Hotel Romantiek' en 'De Repair Shop'. En is het dit najaar uitkijken naar 'For One Night Only' met Dieter Coppens en Niels Destadsbader, en in 2023 naar het gloednieuwe 'The Greatest Dancer van Vlaanderen'.

Canvas brengt compromisloze topkwaliteit en focust op comedy en satire in 'De Ideale Wereld' met Ella Leyers (voortaan vier keer per week). En ook met de tafelquiz '25 jaar Canvas', gepresenteerd door een uniek duo: Phara de Aguirre en Thomas Huyghe. In het voorjaar van 2023 plant Canvas opnieuw eigen fictie. 'Zonder Afspraak' is een eigentijdse tragikomische reeks over een Gentse kapper die droomt van een muzikale carrière. Er is vanaf dit najaar ook méér Canvas: het aanbod wordt uitgebreid zodat de kijker vanaf  17.00 uur terecht kan op Canvas.

Meer dan ooit stelt VRT de gebruiker centraal. De kijker kan zelf bepalen waar en wanneer hij zijn favoriete VRT programma’s kijkt. Want vanaf 29 augustus biedt VRT MAX elke dag al vanaf 6 uur ’s ochtends de primetime programma’s aan die later die avond op televisie te zien zijn - 'Down the Road' bijvoorbeeld, 'Over Eten' of 'Taxi Joris'. 

Ketnet heeft samen met zijn jonge publiek die stap naar digitalisering al eerder gezet. Dit najaar zet de kinderzender meer dan ooit in op fictie van eigen bodem, straffe beleving en actualiteit op kindermaat. 'Karrewiet', het jeugdjournaal van Ketnet, verwelkomt twee nieuwe gezichten. Vanaf 1 september kan iedereen kennismaken met Annabet Ampofo en Maurane Proost. Het uitgebreide 'Karrewiet'-team brengt het nieuws, heet van de naald, ook op het TikTokkanaal van 'Karrewiet'. Speciaal voor het jonge publiek komt er ook een Ketnetzone op VRT MAX. Met een kinderprofiel kunnen ze zo rondsurfen in een Ketnet of Ketnet Junior zone, volledig op hun maat.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers