'Het Gezin' keert terug op Eén

donderdag 22 augustus 2019

Binnenkort is het tweede seizoen van 'Het Gezin' te zien op Eén. Dat heeft het eerste VRT-net bekend gemaakt. In 'Het Gezin' worden zes families met een bijzonder verhaal op de voet gevolgd.

Zo doet Baptiste, de zoon van Steven en Isabelle, voor het eerst mee aan de Special Olympics. Liesbet, mama van zes kinderen, neemt een thuisloze vluchteling onder haar vleugels en alleenstaande moeder Amina hoopt het contact met haar zoon Redah, met wie ze nauwelijks contact heeft, weer te herstellen.


Nieuw in dit seizoen is dat de deelnemers ook naar hun eigen beelden kijken. Dat levert soms mooie, maar ook harde beelden op.

Hoe het Baptiste, Liesbet en Amina vergaat, zien we vanaf woensdag 4 september op Eén.

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 2 logo

Goed leren kijken is de eerste stap om natuurbeschermer te worden. Regisseur Sanne Rovers gaat op pad met 'gewone mensen' die de teloorgang van hun postzegel natuur proberen tegen te houden. Als kind vond Sanne haar vaders liefde voor natuur vooral irritant. Altijd maar stoppen tijdens het wandelen om naar planten en insecten te kijken. Dat is door de jaren heen veranderd. Naast de vader van Sanne zien we een aantal andere natuurbeschermers in 'hun' natuurgebied.

'2Doc: Groenkijkers', om 22.20 uur bij de NTR op NPO 2.

Dossiers