Goedele Liekens stoot door in finaleweek 'De Slimste Mens'

maandag 2 februari 2009

Lag het aan haar bril of was het een flinke portie geluk? Goedele Liekens won maandagavond de eerste aflevering van de finaleweek van 'De Slimste Mens ter Wereld'. Goedele stuurde Johan Vande Lanotte en Jan Decorte naar het finalespel.

Goed

ele nam meteen van bij de start een flinke voorsprong op haar tegenstrevers. Tijdens de ronde met de filmpjes kon Goedele een flink aantal punten afsnoepen van Jan Decorte en Johan Vande Lanotte. De SP.A-politicus liet zich niet zomaar doorverwijzen naar het gevreesde finalespel. Uiteindelijk won Goedele zeer nipt van Vande Lanotte.

In het finalespel liet Vande Lanotte zich zakken tot onder het aantal seconden van Jan Decorte. Een vraag over tennisspeler Rafael Nadal zorgde voor het verdict. Vande Lanotte won en gaat dinsdag naar zijn vierde deelname.

Goedele reageerde verheugd op de nieuwe confrontatie met NVA-politicus Bart De Wever. Dinsdagavond wordt dus een duel tussen twee politici en Goedele. Benieuwd of het spreekwoord 'als twee honden vechten om een been' ook deze keer van toepassing wordt...

Wat vind jij van deze finaleweek? Reageer in het TV-Visie Forum!

Word 'fan' van TV-Visie op Facebook

DOSSIER: De Slimste Mens ter Wereld (2008-2009)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 3 logo

Het leven van Jelmer (21) wordt geportretteerd. Hij raakte onder invloed van xtc oververhit op het Amsterdam Dance Event. Samen met familie en vrienden blikken we terug op zijn bijzondere leven.

'Van de Wereld', om 21.20 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers