Global Titans Dubai met Floyd Mayweather en Delfine Persoon exclusief op Eleven Sports

zaterdag 14 mei 2022

Zaterdag is het zover: het prestigieuze 'Global Titans Dubai' event, met Floyd Mayweather en onze landgenote Delfine Persoon in een hoofdrol, op het helikopterplatform in het Burj Al Arab Hotel in Dubai.

De liefhebbers van gevechtssporten in België, kunnen het allemaal live meemaken. Want het gala zal exclusief te volgen zijn op de website en in de app van Eleven Sports.


Op het evenement op 14 mei 2022 zal de legendarische bokser Floyd 'Money' Mayweather vechten tegen 'Dangerous' Don Moore. Niet in een gewone boksring, maar op het helikopterplatform van het Burj Al Arab Jumeirah hotelcomplex in Dubai, op 210 meter hoogte. Maar vooraleer Mayweather de show komt stelen, nemen ook UFC-legende Anderson Silva en Badou Jack het tegen elkaar op in de undercard.

Voor veel Belgische boksfans zal echter de kamp van Delfine Persoon het hoogtepunt van de avond vormen. De voormalige sportvrouw van het jaar vecht er tegen de Franse Elhem Mekhaled om de WBC-wereldtitel bij de supervedergewichten.

Guillaume Collard, CEO Eleven Sports België: 'We hebben bij Eleven een trouw publiek voor gevechtssporten. We zijn al jaren de exclusieve rechtenhouder van de UFC en zonden al exclusieve pay per view events uit. Zo volgen we Floyd Mayweather op de voet, met in 2017 de ‘Moneyfight’ tegen McGregor en in 2020 haalden we zelfs Mayweather naar België voor An Evening with Floyd Mayweather, waarop ook Delfine Persoon te gast was. We zijn bijzonder opgetogen dat we Belgische fans ook de titelkamp van Delfine Persoon kunnen aanbieden, de grootste Belgische boksster aller tijden.'

Eleven Sports zendt ‘Global Titans Dubai’ uit samen met haar zusterbedrijf LIVENow.

Peter Leible, Head of Sport bij LIVENow: 'We zijn verheugd om de officiële mediapartner voor Global Titans te zijn, waarmee we onze positie sterk verbreden: we zijn niet alleen een premium livestreambestemming, maar ook een distributiepartner voor live sportevenementen. Global Titans wordt een uniek evenement, met slechts 40 aanwezige fans. Dit geeft ons een unieke kans om miljoenen boksfans die er niet persoonlijk bij kunnen zijn, de volledige uitzending live vanuit Dubai aan te bieden.'

Hoe te kijken?
Het ‘Global Titans Dubai’ event zal enkel online te bekijken zijn op de app en de website van Eleven Sports via pay per view op elevensports.tv/globaltitanspass.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Flikken Maastricht' (AVROTROS)

Voor de deur van De Ponti wordt het stoffelijk overschot van een jongeman gevonden die op dezelfde manier is omgebracht als een eerder slachtoffer. Wolfs heeft ontdekt dat de jongen waartegen hij Nico beschermde de zoon van een beruchte Amsterdamse crimineel is. Wanneer daarna Nico verdwijnt, vermoeden Wolfs en Eva dat Nico door deze Ben Swart ontvoerd is. Ze gaan naar Amsterdam om Nico te bevrijden. Romeo en Marion krijgen te maken met een drugshandelaar die is aangevallen met een koevoet. De voornaamste verdachte is een jongen die door hem gedwongen wordt te dealen. Deze jongen blijkt echter een alibi te hebben.

'Flikken Maastricht', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers