Gilles opent nieuw seizoen 'De Mol' met een lege tafel! Waar zijn de kandidaten?

zondag 24 maart 2024
Foto: Play4 - © Play Media 2024

Het is zover! De start van het nieuwe seizoen van 'De Mol'! En dat start traditiegetrouw met heel wat verrassingen, niet alleen voor de kandidaten, ook voor de kijkers! Kijk nu al een preview!

Gilles zit helemaal alleen aan een lege tafel, ergens in Sicilië. Maar waar zijn de 10 kandidaten? En waar zit 'De Mol'? 

Benieuwd hoe zenuwachtig de kandidaten zijn? Hoe reageren zij als ze de avond voor de start van 'De Mol' nog enkele interessante vragen krijgen?


 

Maar de meeste interessante vraag is natuurlijk hoe de kandidaten gaan jagen op 'De Mol'. Bekijk hieronder hun antwoord!


'De Mol', zondag 24 maart om 19.55 uur op Play4 en GoPlay.


Lees ook:
Dit zijn de 10 kandidaten van 'De Mol' in 2024

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS6 logo

Marjolein woont in een villa met zwembad op het Spaanse eiland Ibiza. Ze is trainer, spreker en auteur. Ze leert mensen door optimaal gebruik van hun bewustzijn 'hun mooiste leven te leven'. Het ontbreekt Marjolein aan niets, maar ze kent ook de andere kant van de medaille. In 2011 vluchtte ze van haar ex-man, die haar fysiek en mentaal mishandelde. Marjolein belandde met haar kinderen op straat, maar wist zich terug te vechten en uiteindelijk vier succesvolle bedrijven op te richten. Alleenstaande moeder Monique Molenberg heeft het iets minder goed voor elkaar. Ze werkte elf jaar in de zorg, maar nadat ze werd mishandeld door haar ex-partner, raakte ze haar baan kwijt en belandde ze in de schulden. Nu, vijf jaar later, zijn de schulden bijna afgelost, maar het gezin moet wekelijks zien rond te komen van vijftig euro per week en is aangewezen op een 'voedselkast'.

'Steenrijk, Straatarm', om 20.30 uur op SBS6.

Dossiers