Gilles De Coster verklapt waar 'De Mol' zich deze keer afspeelt.

donderdag 5 december 2019

De nieuwe locatie van het populaire VIER-programma 'De Mol' is bekend. Oplettende fans hadden het al geraden, en nu bevestigt presentator Gilles De Coster het ook op Twitter: het nieuwe seizoen speelt zich af in Griekenland. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Na een spotje voor het nieuwe VIER-programma 'Lion Marked Legend', wisten de fans genoeg. Met de letters van dat programma kun je immers 'De Mol Griekenland' vormen. Zo blijft het programma voor het eerst sinds de nieuwe start op VIER in Europa, want in de voorbije seizoen waren Argentinië, Mexico en Vietnam de bestemming.

In het filmpje vonden de fans overigens nog meer verwijzingen naar hun geliefde zoektocht. Zo is Gilles De Coster zelf te zien in het filmpje en horen we dingen zoals 'Er is een verrader in ons midden'. Ook de intro van 'De Mol' is even te horen, waardoor de fans niets anders konden concluderen dan dat Griekenland de nieuwe locatie is.
Wanneer VIER het nieuwe seizoen uitzendt, is momenteel nog niet bekend.

Bron: Het Laatste Nieuws


DOSSIER: 'De Mol' op VIER

volledig dossier
#demol

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Corsokoorts in Sint Jansklooster' (SBS6)

In de leukste en tevens enige kroeg van Klooster komen alle afgevaardigden van de corsogroepen bij elkaar. De bloemencommissie heeft namelijk slecht nieuws. En corsogroep 'Hebbes' bestaat dertig jaar. Nu is het bij hen elke dag al feest, omdat elke dag ook je laatste kan zijn. Exact zes jaar geleden namen ze afscheid van Dennis, de broer van Patrick. Daarom heeft Patrick de leden gevraagd om iets eerder te komen. Samen feesten, samen rouwen.

'Corsokoorts in Sint Jansklooster', om 20.30 uur bij SBS6.

Dossiers