Geven Jonas en Lisa elkaar toch nog het jawoord in een extra lange seizoensfinale van 'Lisa'?

woensdag 8 juni 2022
Foto: VTM - © DPG Media 2022

Is het definitief over and out tussen Lisa (Tinne Oltmans) en Jonas (Oscar Willems)? Of kan Jonas het tij nog keren en gaat het afgeblazen huwelijk toch door? De fans van 'Lisa' komen het op donderdag 9 juni in maar liefst 3 afleveringen op één avond te weten.

Om 18.20 uur staat bij VTM een reguliere aflevering gepland en om 20.35 uur gaat na 'Familie' een extra lange seizoensfinale van start.


Gert (Bert Verbeke) en Olivia (Anushka Melkonian) die een wig tussen Jonas en Lisa dreven, het ontslag van Lisa bij Massa, de verloving die verbroken werd: de spanningen tussen het gedroomde liefdeskoppel liepen steeds hoger op. Jonas zette nog een charmeoffensief in om het hart van Lisa te heroveren, maar kwam van een kale reis thuis. Kan hij de brokken toch nog lijmen? De liefde van Lisa en Jonas gaat in de seizoensfinale in ieder geval door een extreme rollercoaster die eindigt… voor het altaar. Maar geven ze elkaar ook het jawoord of is de twijfel toch te groot?

Tijdens het huwelijksfeest knettert het ook voor andere personages op liefdesvlak. Een oude bekende verovert het hart van Erik (Bert Cosemans), een gedeelde ervaring brengt Suzanne (Hilde De Baerdemaeker) en Reinhout (Ben Van Ostade) dichter bij elkaar, tussen enkele oud-geliefden lijkt de vonk weer over te slaan en ook Katia's (Anouck Luyten) hart wordt vanuit onverwachte hoek in vuur en vlam gezet. Maar tijdens het feestgedruis hangt er niet alleen romantiek in de lucht: er worden ook enkele harten gebroken en een onverwachte gast zorgt voor heel wat beroering...

'Lisa', donderdag 9 juni om 20.35 uur bij VTM.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Net5 logo

Miranda Priestly is de gevreesde en meedogenloze hoofdredactrice van het magazine Runway. Haar stemmingswisselingen maken of kraken carrières. Ze wil van het blad dé modebijbel maken en niets of niemand zal haar tegenhouden. Ze verslijt dan ook de ene assistente na de andere. Andy Sachs, een onzeker plattelandsmeisje, probeert zich in deze meedogenloze modewereld staande te houden terwijl de veeleisende Miranda het ene bevel na het andere op haar afvuurt.

'The Devil Wears Prada', film uit 2006 met oa. Meryl Streep, om 22.45 uur op Net5.

Dossiers