'Gert Late Night'-kok Annie maakt kookboek met favoriete recepten

donderdag 20 augustus 2020

Ze werd gemist, dit voorjaar op de Evanna. 'Gert Late Night' zonder Annie lijkt net iets minder lekker. Maar dat gaf haar wel de tijd om eindelijk een kookboek te maken.

Sinds Annie Deleersnyder in normale tijden Gert Verhulst en James Cooke en hun gasten in 'Gert Late Night' met lekker eten verwent, is ook zij een BV geworden. Al blijft de vroegere bazin van dorpscafé Visserswelzijn in Oostduinkerke er bijzonder nuchter bij. En blijft ze zweren bij gewone kost. 'Ik maak alles graag klaar, maar vooral verse frietjes en soep. En Gert is verzot op mijn stoofvlees van varkenswangetjes.'


Annie is selfmade. Ze leerde koken van haar Duitse moeder en hield samen met haar man Chris veertig jaar café Visserswelzijn open, waar ze ook eten serveerden. In Doe maar gewoon deelt Annie haar 45 favoriete recepten.

'Ik heb de indruk dat ze daar in Antwerpen allemaal verzot zijn op stoemp met worst.' - Annie

'Doe maar gewoon, koken met Annie' verschijnt op 3 september bij uitgeverij Manteau.

LEES OOK: Gert en James compleet 'geflipt' in een nieuw seizoen van 'Gert Late Night'



Lees ook:
Gert en James compleet 'geflipt' in een nieuw seizoen van 'Gert Late Night'

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Hello Goodbye' - Joris Linssen (KRO-NCRV)

Een Syrische jongen vertelt over de vlucht uit zijn geboorteland en zijn dankbaarheid voor een nieuwe toekomst in Nederland. En Joris praat met een moeder die wacht op haar zoon. Ze heeft hem anderhalf jaar niet gezien, omdat hij een jaar in een Indiase gevangenis heeft gezeten, nadat hij illegaal het land binnen was gekomen.

'Hello Goodbye', om 21.10 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.

Dossiers