Gert en James maken film: 'Gert Late Night: De Movie'

zondag 1 september 2019

'Gert Late Night' opent maandag het nieuwe seizoen meteen met een stunt: Gert Verhulst en James Cooke maken dit najaar een echte film met hun gasten.

Met zijn vijf seizoenen en 128 afleveringen is 'Gert Late Night' de referentie voor een spraakmakende talkshow. 'Gert Late Night' start dit najaar bovendien als ‘Hert Vree Loate’. Want de eerste twee weken legt de machtige Evanna aan aan de Oosteroever in Oostende. De stad aan zee ontvangt, met haar uitmuntende gastvrijheid, Gert en James in hun territoriale wateren voor een prachtige nazomerse start.


Maar de heren meren natuurlijk niet zomaar aan in Oostende. Want samen met het filmfestival ontvangt de stad de komende dagen de mooiste en meest getalenteerde sterren van het grote witte doek. En daarom bedachten Gert en James uiteraard ook een eerste toepasselijke stunt. Want samen met hun gasten maken zij dit najaar 'Gert Late Night: De Movie'.

Over het scenario doen veel geruchten de ronde, maar dat blijft voorlopig een goed bewaard geheim. Wel zeker is dat er, aan het einde van het seizoen, een echte bioscoopremière op de planning staat en dat Gert en James voor een echte sterrencast kiezen:

Gert Late Night - De Movie - starring : Pascale Naessens, Kevin Janssens, Tourist LeMC, Christoff, Ann Swartenbroeckx, Piet Huysentruyt, Alex Agnew, Clara Cleymans, Annie Geeraerts, Jan Smit, Kristof Calvo, Jacky Lafon, Leen Dendievel, Luc Appermont,Siska Schoeters, Willy Sommers en last but altijd eerst, Remco Evenepoel.

'Met zoveel bekend volk op onze boot, kunnen we die kans toch niet zomaar laten liggen? Laat die OSCAR maar komen', lacht James Cooke.

'James zijn lievelingsfilm is 'E.T.' en die van mij 'The Sound of Music'. 'Gert Late Night De Movie' wordt dus ongetwijfeld een erg interessante combinatie', aldus Gert Verhulst. 

'Gert Late Night', vanaf maandag 2 september om 21.35 uur, na 'De Rechtbank' op VIER.

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers