Geen weg terug: Kathleen Aerts gaat voluit voor haar droom 'Villa Zuid-Afrika'

donderdag 12 augustus 2021

Jaren geleden stapte Kathleen Aerts uit de schijnwerpers als 'de blonde van K3' en besloot ze om te verhuizen naar één van de mooiste plekken van de wereld: Zuid-Afrika. Nu is Kathleen klaar om samen met haar gezin een nieuw, straf verhaal te schrijven: een luxueuze guesthouse openen in haar thuisland Zuid-Afrika.

Daarmee gaat ze resoluut voor haar jarenlange droom, there's no way back. Iedereen kan de zoektocht van Kathleen en haar gezin vanaf maandag 23 augustus om 21.30 uur volgen in 'Villa Zuid-Afrika' bij VTM 2. Een avontuur met ups en downs dat hun leven wellicht voorgoed zal veranderen.


'Villa Zuid-Afrika' toont een exclusieve inkijk in het leven van de flamboyante flapuit Kathleen zoals de kijkers haar nog nooit zagen. Samen met haar rationele man Steven, hun twee stoere zonen en hun drie huisdieren toont Kathleen het vallen en opstaan tijdens het najagen van hun droom, de typische Kempische en sarcastische humor, het af en toe grappige gekibbel onderling en de warme, hechte gezinsband.

Kathleen Aerts: 'Al tien jaar praten we erover om een guesthouse te openen in ons thuisland Zuid-Afrika. Het is zot dat we het nu ook écht gaan doen en we onze jarenlange droom eindelijk gaan realiseren. We moeten knopen doorhakken, een afspraak maken met de bank en keihard gaan voor die ene plek die ons doet wegdromen. Wat nu al zeker is: het wordt een onvergetelijk avontuur waarvan we op voorhand niet weten wat er op ons pad zal komen. En heel Vlaanderen kan het meevolgen. Zowel het vallen en opstaan tijdens de zoektocht, als de goede en moeilijke momenten binnen ons gezinsleven.'

'Droom!': Kathleen verrast met nieuwe single, de titelsong van 'Villa Zuid-Afrika'
'We hadden een droom bij ons in Zuid-Afrika' is te horen in de titelsong van 'Villa Zuid-Afrika', die Kathleen zelf zingt. Met 'Droom!' brengt ze na vier jaar een nieuwe single uit. In de videoclip wordt duidelijk waarom Kathleen en haar gezin hun hart verloren hebben aan Zuid-Afrika. De beelden van een immens land met uitgestrekte landschappen en spectaculaire natuur doen wegdromen. De videoclip toont ook de eerste beelden van 'Villa Zuid-Afrika'. In het nummer ontpoppen zonen Jay en Lewis zich ook tot echte raptalenten.


'Villa Zuid-Afrika', vanaf maandag 23 augustus om 21.30 uur wekelijks op VTM 2.

DOSSIER: Najaar 2021: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers