Geen vervolg meer op 'De Zonen van Van As'

maandag 21 december 2020

VTM bestelt geen nieuwe afleveringen meer van 'De Zonen van Van As'. Dat heeft acteur Peter Thyssen bevestigd aan Het Nieuwsblad.

VTM zendt momenteel het vijfde seizoen uit van de komische reeks 'De Zonen van Van As'. En dat seizoen wordt meteen het laatste. Van de serie werden 65 afleveringen gemaakt met in de hoofdrollen Jacques Van Assche als pater familias en Peter Thyssen als zoon Herman. Daarnaast waren er ook rollen voor onder meer Ben Segers, Els Béatse, Jonas Van Geel en Rilke Eyckermans. Ook Jan Van Looveren speelde mee in de eerste seizoenen van de serie.


'De Zonen van Van As' werd geproduceerd door RV Productions van René Vlaeyen. Dat bedrijf maakte ook 'Lili en Marleen' én 25 seizoenen van 'De Kotmadam'. Fans kunnen nog tot februari op VTM genieten van de capriolen van Van As en co.

Bron: Het Nieuwsblad

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS9 logo SBS 9 logo

Jack Malik is een worstelende muzikant die geen erkenning krijgt, hoeveel moeite zijn manager en vriendin Ellie daar ook voor doet. Na een ongeluk tijdens een mysterieuze wereldwijde stroomstoring wordt Jack wakker en ontdekt hij dat niemand zich de Beatles nog kan herinneren. Jack ziet zijn kans schoon: met het complete oeuvre van de Beatles te zijner beschikking kan hij de wereld veroveren.

'Yesterday', film uit 2019 met oa. Ed Sheeran, om 20.30 uur op SBS 9.

Dossiers