Geen 'Gert Late Night' dit voorjaar, wel nieuwe show met Gert Verhulst én James Cooke'

woensdag 3 maart 2021

Er komt dit voorjaar geen nieuw seizoen van 'Gert Late Night' op Play4. Maar geen paniek voor de fans van Gert Verhulst en James Cooke. Begin april pakken zij uit met de nieuwe dagelijkse 'De Cooke & Verhulst Show'.

Een exacte uitzenddatum is nog niet bekend, maar lang zullen we niet meer moeten wachten. Dat meldt HLN.be. Heel waarschijnlijk start 'De Cooke & Verhulst Show' begin april, ongeveer gelijktijdig met 'De Mol'. In de show is James niet langer de sidekick van Gert. Het wordt een volwaardige show met 2 presentatoren. Ook de luxejacht van Gert, de Evanna, verdwijnt. De nieuwe show komt uit de studio. Meer details volgen ongetwijfeld binnenkort.


'De Cooke & Verhulst Show' betekent niet het definitief einde van 'Gert Late Night'. Volgens HLN.be kijken beide heren uit naar 'veel show en veel gasten op shiny floors van een tv-studio'.


Lees ook:
'Gert Late Night'-kok Annie maakt kookboek met favoriete recepten
Kijkcijfers: SBS Belgium tevreden met eerste resultaten nieuwe Play-familie

DOSSIER: Voorjaar 2021: alle plannen, alle zenders (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraïense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers