Ga feesten met Clémentine Caron in de eerste trailer van 'On Est Party'

vrijdag 17 februari 2023
Foto: © Streamz 2023

Wat hebben Amsterdam, Zurich, Munchen en andere steden met elkaar gemeen? Ze hebben allen een bruisend nachtleven. Maar niets is zo vervelend als op vakantie het nachtleven op te zoeken en het juiste feestje niet te vinden.

'On Est Party' zal daar verandering inbrengen, de nieuwe TAGMAG reeks wordt dé gids voor het nachtleven over de hele wereld. Ontdek in de trailer de eerste feestelijke beelden van Clémentine Caron op de verschillende locaties met haar even enthousiaste gasten zoals Aidan De Groeve ('Love Me'), 'Tagmansion'-OG Kessy Kangala, TikTokker Xander Mertens, TikTok-ster Lilqra en Jonatan Medart ('Dancing with the Stars').TAGMAG host Clémentine Caron wordt in elke aflevering samen met een internet-persoonlijkheid op pad gestuurd om wereldwijd de meest crazy en unieke feestjes te ontdekken en er te proeven van het uitgaansleven. Ontdek samen met Clémentine en Aidan De Groeve het ‘Red Light District’ van Amsterdam, dans op de beats van het grootste technofestival van Zurich met Kessy Kangala, beleef het grootste Oktoberfest met Xander Mertens in München, reis af naar Valencia voor de Tomatina met Lilqra en ga mee feesten op de Full Moon Party in Thailand met Jonatan Medart.

‘On Est Party - A Party Travel Guide’ is een productie van TAGMAG voor Streamz. De serie is vanaf 24 februari 2023 exclusief op Streamz te zien.

DOSSIER: Voorjaar 2023: alle plannen, alle zenders (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers