'Flikken' en 'Wittekerke' van onder het stof

donderdag 20 september 2018

Vanaf volgende week herneemt VTM 's namiddags de volledige reeks van 'Wittekerke'. En bij Eén staat de herhaling van 'Flikken' op het programma. Dat schrijft Het Nieuwsblad.

VTM zendt momenteel in de namiddag de herhalingen van 'Spoed' uit. Maar die reeks is bijna afgelopen. Vanaf volgende week begint VTM daarom (opnieuw) met de heruitzendingen van 'Wittekerke'. Er zijn meer dan 1000 afleveringen van die serie gemaakt dus de zender is er direct vier jaar zoet mee. 'Wittekerke' kwam voor het eerst op het scherm in 1993 en stopte in 2008. De serie maakte sterren in Vlaanderen van oa. Greet Rouffaer, Kürt Rogiers en Werner De Smedt.


En ook Eén blijft niet achter. Vanaf oktober zal op het eerste VRT-net de integrale reeks van 'Flikken' worden heruitgezonden. De serie over de Gentse politie met in de hoofdrollen oa. Andrea Croonenberghs en Joke Devynck trok destijds op zondagavond gemakkelijk 1,5 miljoen kijkers. De eerste aflevering werd in 1999 uitgezonden en de serie liep gedurende 10 seizoenen.

Bron: nieuwsblad.be

DOSSIER: Najaar 2018: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Even Tot Hier' (BNNVARA)

Niels van der Laan en Jeroen Woe proberen in één week een muzikale voorstelling over die week te maken. Met de muzikale gast, het liedje van één minuut, scherpe grappen en rake observaties.

'Even Tot Hier', om 21.25 uur op NPO 1.

Dossiers