'Familie' volgt 'Tour De Zjef' tijdens de zomermaanden

dinsdag 5 juni 2018

Na de spannende 'Jacht op Emma en Guido' vorig jaar pakt 'Familie' ook dit jaar uit met een online webreeks. De spanning wordt deze keer ingeruild voor een dosis pure feelgood.

Vanaf vrijdag 29 juni, meteen na de seizoensfinale van 'Familie', nodigt Zjef (Jan Van den Bosch) iedereen uit om zijn roadtrip te volgen in 'Tour De Zjef'. Een trip waarin liefde, romantiek en warme familiebanden centraal staan.


'It’s paybacktime.' Met die niet mis te verstane woorden van crimineel Ronald ging de webserie rond Emma (Bab Buelens) en Guido (Vincent Banic) vorig jaar van start. De afleveringen werden tijdens de zomermaanden druk bekeken en leverden maar liefst 5,5 miljoen views op. 'Jacht op Guido en Emma' werd zo de derde succesvolle webreeks tijdens de zomer op rij, na 'De Zaak Bart' en 'Niko Op De Vlucht'.

In 'Tour De Zjef' trekt het personage Zjef er deze zomer op uit. En dat doet hij niet alleen. Hij laat zich vergezellen door zijn grote liefde Rudi (Werner De Smedt), met wie hij vorig jaar in het huwelijksbootje stapte. Ook Bob De Moor, die in 'Familie' te zien is als Zjefs vader Pierre, vertolkt een gastrol. En dan is er nog de verrassende verschijning van Reinhilde Decleir, die voor het eerst een gastrol in de reeks vertolkt. 'Tour De Zjef' telt 35 korte afleveringen, die de hele zomer lang om 20.00 uur online te bekijken zijn. De reeks gaat na de seizoensfinale op vrijdag 29 juni meteen van start met een dubbelaflevering.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers