'Familie' is terug! Inhouden week 35 online! (preview)

zaterdag 24 augustus 2013

Maandag start bij VTM de 23ste jaargang van de soap 'Familie'. En met nieuwe gezichten, frisse arena's en herkenbare situaties belooft het alweer een spannende nieuwe jaargang te worden.

Maandag 26 augustus - aflevering 5106
Twee maanden na het dramatische buurtfeest kijken Jan en Linda vol ongeduld uit naar de thuiskomst van Guido. Bart is erg tevreden met zijn nieuwe job, maar komt al snel voor een dilemma te staan. Arno stort zich volledig op het ontwerpen van een website voor Fashion en lijkt nog maar weinig aandacht te hebben voor Gail. Linda en Mieke hebben een belangrijke beslissing genomen over hun carrières. Over haar relatie met Jan is Linda plots een stuk minder zeker. Leen heeft het moeilijk met huilbaby Arthur.

Dinsdag 27 augustus - aflevering 5107
Bart kan niet weerstaan aan de verleiding van zijn bazin Greet. Mieke laat zich door Evy en Niko adviseren over haar date met Gunther, een knappe man die ze in het ziekenhuis leerde kennen. Linda wil meer vuur in haar relatie brengen, maar Jan laat zich niet meteen van zijn meest romantische kant zien. Véronique, Trudy en Liesbeth komen in de problemen te zitten wanneer Pieter-Jan plots zijn ontslag indient in de Foodbar.

Woensdag 28 augustus - aflevering 5108
Linda probeert een ruzie tussen Guido en Jan te voorkomen. Bart weet niet meer hoe hij zich op zijn werk moet gedragen en houdt zijn slippertje angstvallig verborgen voor Trudy. Mieke heeft een idee om het vuur in Linda's huwelijk opnieuw aan te wakkeren. Véronique ontvangt de eerste sollicitanten voor de job in de Foodbar. Ook Zjef, een onzekere dertiger die op eigen benen wil staan, waagt zijn kans. Anna en Albert krijgen te maken met een puberende Louise. Liesbeth maakt kennis met Carla, de zus van Rudi. Peter wordt gevraagd voor een televisie-interview over de manier waarop hij zijn job combineert met zijn gezin.

Donderdag 29 augustus - aflevering 5109
De date van Mieke loopt anders af dan verwacht. Bart brengt steeds meer tijd door met Greet, tot groot ongenoegen van de nietsvermoedende Trudy. Rudi ergert zich steeds meer aan Véronique en de manier waarop ze VdB leidt. Linda heeft er alles voor over om de interesse van Jan weer aan te wakkeren en laat zich onder handen nemen door Stefanie. Guido heeft zijn vader iets te vertellen en ook Louise broedt op een plannetje.

Vrijdag 30 augustus - aflevering 5110
Vandaag wordt het interview met Peter uitgezonden. Ook in de gevangenis wordt het fragment met argusogen bekeken. De scherpe uitspraken van Peter aan het adres van Bert blijven dan ook niet zonder gevolgen. Arno werkt de nacht door om de demoversie van de website voor Fashion klaar te krijgen. Toch is hij niet zeker van het eindresultaat. Bart durft zijn bazin Greet niet af te wijzen. Véronique neemt een nieuw hulpje aan voor de Foodbar, maar of dat wel de juiste keuze is, is nog maar de vraag.

'Familie', van maandag tot vrijdag om 19.50 uur op VTM.


Ontdek hier al nieuwe afleveringen!

DOSSIER: Najaar 2013: alle plannen, alle zenders!

volledig dossier
vtmfamilie

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers