Eyeworks maakt fictie voor Instagram

donderdag 31 januari 2019

Productiehuis Eyeworks werkt aan de allereerste Vlaamse fictiereeks exclusief voor Instagram. Dat schrijft Het Nieuwsblad. De serie heet voorlopig 'Instaverliefd' en zou binnen minder dan twee maand te zien moeten zijn.

'Instaverliefd' gaat over vier jongeren die geen succes hebben in de liefde. Ze gaan met elkaar de uitdaging aan om op zo kort mogelijke tijd zoveel mogelijk dates te versieren. Afhankelijk van de uitkomst van die afspraakjes, krijgen ze straf- of bonuspunten. Over de acteurs is geen nieuws bekend, de reeks wordt in Antwerpen gefilmd.


'Het is de eerste keer dat hier zoiets gebeurt voor Instagram. Of de reeks later ook op tv of andere kanalen getoond wordt, ligt niet vast. Voorlopig is het een exclusieve deal met Instagram', aldus Peter Bouckaert van Eyeworks in Het Nieuwsblad.

Vorig jaar experimenteerden VIER en Telenet al, met succes, met een online jongerenserie. 'WtFOCK' was eerst op internet te volgen en haalde pieken tot 100.000 unieke kijkers. Later werd de serie ook op VIER zelf uitgezonden. Voorlopig zijn er met 'Instaverliefd' geen plannen in die richting.

Bron: nieuwsblad.be

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers