EXIT nummer 6 in 'De Mol' - SPOILERS

zondag 29 april 2018

Zondagavond moest een zesde deelnemer 'De Mol' op VIER verlaten. Nu zijn ze nog met vier. Wie is dé Mol? Razend spannend! De aflevering nog niet gezien? Dan stop je nu best met lezen.

 


 

De zesde afvaller van 'De Mol' is Joke, de 32-jarige dierenarts uit Tielt. Zij is een echte dierenvriend en komt uit een landbouwersfamilie. Joke heeft drie jaar in Londen gewoond en is single. Een tv heeft ze niet, ze ontspant zich met een roman over de Middeleeuwen of met Foo Fighters. Zij gaat wel bij vrienden naar 'De Mol' en 'Temptation Island' kijken. Van zichzelf zegt Joke dat ze zeer nieuwsgierig is, wat positief is, haar negatief punt is dat ze overal zes minuten te laat komt.

De proef met de geitjes heeft ze volgens haar medekandidaten in goede banen geleid. 'Dat is niet omdat ik dierenarts ben, maar omdat ik uit een landbouwersfamilie stam en ik dieren gewoon ben, wel niet bepaald geitjes', zegt ze.

'Ik had mijn exit wel verwacht, alhoewel ik best nog afleveringen wilde overleven. Het doel is natuurlijk dat het avontuur blijft duren. Ik heb mijn best gedaan. Men moet uiteraard geluk hebben om de mol te vinden. Had ik iets anders moeten doen, ik weet het niet.
Uiteraard had ik het wel heel fijn gevonden om bij de laatste drie te zitten.'

''De Mol' is een ongelooflijk avontuur en het is zelfs beter geworden dan ik ervan verwacht had.
Ik heb er mij honderd procent voor gegeven, maar dat is ook mijn echte aard, het moet vooruit gaan. Ik ben ook altijd mezelf gebleven.'

'Ik ben altijd fan geweest van 'De Mol', hou enorm van avontuur en spanning. Het was dan ook mijn ultieme droom om deel te kunnen nemen aan 'De Mol'. En die is uitgekomen. De reacties op mijn deelname zijn leuk en het is plezant om de uitzendingen terug te zien. Het avontuur had nog wel mogen verder gaan, maar ik heb het spel gespeeld zoals ik kon, het ligt uiteraard altijd niet volledig aan jezelf.'

En de zoektocht gaat verder. 'De Mol' is er weer op zondag 6 mei om 20.00 uur op VIER.

DOSSIER: 'De Mol' op VIER

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers