EXIT 'Mieke' bij 'Familie'?

woensdag 28 juni 2023
Foto: VTM - © DPG Media 2022

Wie vrijdag de seizoensfinale van 'Familie' op VTM heeft gezien, was getuige van een gevecht tussen Sam en Mieke, vertolkt door Caroline Maes. Daarna een lege woonkamer, enkel nog bloed. Is dat het einde van Mieke?

Caroline Maes speelt al meer dan 20 jaar de rol van Mieke Van den Bossche in 'Familie'. Of de seizoensfinale effectief het laatste wapenfeit van Maes als Mieke was, valt nog af te wachten. Al zijn er wel steeds meer geruchten die in die richting wijzen. Zo werd de actrice gespot met kort blond haar, helemaal anders dan het kapsel van haar personage. En een bron liet aan Het Nieuwsblad weten dat Caroline Maes 'een break van enkele maanden' nodig zou hebben.


De spanning wordt er alleszins ingehouden en pas in september zullen de vele vragen hopelijk een antwoord krijgen. 'Familie' is er na de zomer weer.

Bron: Het Nieuwsblad


Lees ook:
Jaagt Elena Lars en Cédric de dood in? Véronique belandt in de hel in seizoensfinale 'Familie'

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Hofkar' (PowNed)

De BoerBurgerBeweging (BBB) groeit als kool. Dit gaat ten koste van de voormalige boerenpartij CDA. Willemien Koning-Hoeve, Statenlid in Noord-Holland én melkveehouder, gaat bij deze Europese verkiezingen de agrarische stemmen proberen terug te winnen voor haar partij. Hoe gaat ze dat doen? En hebben de boeren het CDA nog wel nodig?

'De Hofkar', om 22.10 uur bij PowNed op NPO 2.

Dossiers