Els is de vierde afvaller van 'Big Brother'

vrijdag 29 januari 2021

In de 'Big Brother'-liveshow op donderdag 28 januari heeft Els als vierde afvaller het Big Brother huis moeten verlaten. Hiermee komt haar 'Big Brother' avontuur tot een eind. Haar medegenomineerde Patrick mag van de kijker in het huis blijven.

De Nederlandse Els kwam in de eerste week het spel in als insluiper, samen met Nick. Zij moesten ’s nachts ongezien het 'Big Brother'-huis betreden. Helaas werden ze betrapt bij hun zoektocht naar de sleutel in de slaapkamer. Kort daarna werd zij al samen met René genomineerd door haar medebewoners. Dankzij Theo’s vrijwillige vertrek bleven beiden in het spel. Nu is Els alsnog door haar medebewoners en de kijker naar huis gestuurd. Els trok veel op met Nathalie, hoe zal het haar verder vergaan in het huis?Lees ook:
Jill test negatief: opnieuw naar het 'Big Brother'-huis
Daarom greep productie 'Big Brother' zo laat in bij zieke Jill
'Big Brother'-bewoner Jill wil na ziekenhuisopname terug naar het huis
VIER tevreden over kijkcijfers 'Big Brother'

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Net5 logo

Gaby en Jerry vertrekken met hun twee zoontjes in een iets te oude camper naar Spanje, op zoek naar een plek om een camping te starten. Hun Hollandse huis en haard hebben ze verkocht, maar ze hebben nog geen idee waar ze terecht zullen komen. Onderweg beleven ze spannende momenten, zoals wanneer ze bijna aangehouden worden door de politie en de camper in brand vliegt. Zullen ze hun droomplek nog wel vinden?

'Het Roer Om', om 21.20 uur op NET 5.

Dossiers