Ella Leyers zet vier keer per week haar tanden in 'De Ideale Wereld'

dinsdag 16 augustus 2022
Foto: Canvas/VRT - © Woestijnvis 2022

Het leven is al serieus genoeg en enkel humor en relativering kunnen ons redden op weg naar 'De Ideale Wereld'. Daarom kiest Canvas late night resoluut voor een dubbele portie onvervalste lef.

Vanaf maandag 29 augustus loodst Ella Leyers ons elke weekdag (van maandag tot donderdag) kundig door de brandende en minder brandende actualiteit.


Lotte Vermeir, Netmanager Eén en Canvas: 'Actualiteit en humor horen tot het DNA van Canvas. Daarom kiezen we ervoor voortaan elke weekdag met 'De Ideale Wereld' af te sluiten. Een vaste afspraak om 22.15 uur met de getalenteerde Ella Leyers als ideale host; zij stuurt ons vanaf het najaar lachend de nacht in.'

'De Ideale Wereld', vanaf maandag 29 augustus op Canvas en VRT MAX.

DOSSIER: Najaar 2022: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'B&B Vol Liefde' (RTL 4)

Iris geeft haar logee Renť een tweede kans en die pakt de hobbygoochelaar met beide handen aan. In het Catalaanse landschap opent Albert de deuren tot zijn kasteel, en zo krijgt Marijke zijn pronkstuk te zien. In Zuid-Afrika wordt er flink geflirt, maar komt er ook een nieuwe man bij om Mirjam te veroveren. En we maken kennis met Arno, de laatste B&B-eigenaar die op zoek gaat naar zijn droomman.

'B&B Vol Liefde', om 20.35 uur op RTL 4.

Dossiers