ElevenDAZN verlengt de rechten van de NFL

woensdag 9 augustus 2023

ElevenDAZN heeft de uitzendrechten van de NFL in BelgiŽ met 3 jaar verlengd. Bovendien krijgen fans, dankzij de lancering van de gloednieuwe NFL Game Pass, toegang tot elke NFL-match.

Het 104de seizoen van de National Football League, de professionele American football-competitie, staat voor de deur. De hamvraag is of de Kansas City Chiefs als eerste team, sinds de New England Patriots in 2004 en 2005, zijn NFL-titel kan verlengen. In Super Bowl 38 en 39 was de nu (voorgoed?) gepensioneerde Tom Brady nog de man die de Patriots naar dubbele glorie leidde. Nu ruikt Patrick Mahomes zijn kans om te bewijzen dat hij de rechtmatige opvolger is van de ‘Goat’, door een vervolg te breien aan zijn succes met de Chiefs vorig seizoen.


Goed nieuws voor alle Belgische NFL-fans: bij ElevenDAZN hoeven ze er niets van te missen. De uitzendrechten van de NFL werden voor de komende 3 seizoenen verlengd. Dat betekent dat de liefhebbers nog steeds de geselecteerde live wedstrijden kunnen volgen via hun telecomoperator.

Daarnaast wordt komend seizoen één belangrijke vernieuwing doorgevoerd. Het 10-jarig strategisch partnership tussen DAZN en de NFL, betekent de lancering van de NFL Game Pass bij ElevenDAZN. Zo wordt de American football-competitie nog toegankelijker: fans kunnen over de hele wereld elke wedstrijd livestreamen op de DAZN-app. Zowel de preseason-wedstrijden (vanaf 3 augustus), als het reguliere seizoen (vanaf 7 september) en de Super Bowl LVIII, maar ook NFL RedZone, NFL Network, NFL Originals, en originele DAZN-content, zijn beschikbaar via de Game Pass. Bestaande en nieuwe klanten die hun account openen vóór de start van het liveprogramma in augustus, kunnen al genieten van het volledige NFL-archief en tal van documentaires.

De NFL Game Pass is beschikbaar als apart pakket of als uitbreiding op een bestaand DAZN-abonnement. DAZN bevriest de prijzen tot ten minste de start van het seizoen. Fans kunnen nu op verschillende plaatsen en op meerdere manieren kopen en kijken, en genieten zo van de nieuwe en verbeterde mogelijkheden.

Het resultaat van het  partnership tussen DAZN en de NFL is een nog betere kijkervaring. Vanaf het begin van het seizoen zullen er publieke ‘Watch Parties’ beschikbaar zijn voor de geselecteerde wedstrijden. Zo komen fans van over de hele wereld nog dichter bij de echte NFL-community. Ze kunnen chatten met elkaar en de live-ervaring delen met vrienden en familie. De allergrootste fans kunnen op meerdere schermen tegelijk kijken, zodat je verschillende wedstrijden op hetzelfde moment kan volgen. Dankzij polls, statistieken en ‘Pulse’ – een online melding die fans meteen naar de sleutelmomenten van een wedstrijd leidt –  neemt de betrokkenheid nog toe en wordt de kijkervaring nog interactiever.

Gratis NFL-wedstrijden via de NFL Game Pass op de DAZN-app
Het seizoen ging van start op 4 augustus met de Hall of Fame-wedstrijd, live vanuit Canton (Ohio). Het was de eerste van tientallen preseason-wedstrijden die GRATIS te zien zullen zijn via de NFL Game Pass op de DAZN-app. Fans die geïnteresseerd zijn, maar geen NFL Game Pass hebben, kunnen dus genieten van dit aanbod en missen niets van de strijd voor de laatste plekjes in het roster op de depth chart waarmee de teams het reguliere seizoen starten.

Wie zich registreert in de DAZN-app via de NFL Game Pass en zijn/haar e-mailadres, naam en wachtwoord invoert, kan de wedstrijden gratis bekijken en kennis maken met de voordelen van de DAZN-app en de NFL Game Pass. Om toegang te krijgen tot alle NFL-content tijdens het volledige seizoen, kunnen fans de NFL Game Pass aanschaffen op www.dazn.com.

Shay Segev, Dazn Group CEO: 'Toegankelijkheid en innovatie zijn kernwaarden in het aanbod van DAZN. Dat is wat we de miljoenen NFL-fans nu wereldwijd zullen brengen. De NFL-beleving wordt heruitgevonden, met meer kijkmogelijkheden, meer interactieve functies en meer NFL-content dan ooit tevoren. De start van deze 10-jarige samenwerking met de NFL is een mijlpaal voor DAZN. We willen de sport in de kijker zetten en de ervaring voor de liefhebber opnieuw verbeteren.'

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Flikken Maastricht' (AVROTROS)

Voor de deur van De Ponti wordt het stoffelijk overschot van een jongeman gevonden die op dezelfde manier is omgebracht als een eerder slachtoffer. Wolfs heeft ontdekt dat de jongen waartegen hij Nico beschermde de zoon van een beruchte Amsterdamse crimineel is. Wanneer daarna Nico verdwijnt, vermoeden Wolfs en Eva dat Nico door deze Ben Swart ontvoerd is. Ze gaan naar Amsterdam om Nico te bevrijden. Romeo en Marion krijgen te maken met een drugshandelaar die is aangevallen met een koevoet. De voornaamste verdachte is een jongen die door hem gedwongen wordt te dealen. Deze jongen blijkt echter een alibi te hebben.

'Flikken Maastricht', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers