ElevenDAZN sluit content partnerships met RSCA en KAA Gent

vrijdag 3 november 2023

ElevenDAZN gaat zowel met RSC Anderlecht als met KAA Gent een samenwerking aan om samen, wekelijks, originele en exclusieve content te creëren voor de fans van beide clubs. Deze unieke clubcontent zal aangeboden worden via de app van DAZN.

Gesprekken met de andere clubs zijn lopende of worden eerstdaags opgestart om ook voor hun fans, samen, club-content te produceren.


Deze zomer lanceerde DAZN zijn nieuwe app in België waarin naast het Eleven-aanbod (met onder meer JPL, CPL, WSL, Liga, Seria A, Bundesliga, Ligue1, FA cup, NBA, NFL) ook heel wat nieuwe content wordt aangeboden zoals de Women Champions League, de Professional Fighters League, de NFL Network en Red Bull TV-kanalen, series, documentaires en nog zoveel meer.

Maar de DAZN-app wil ook de ‘home’ van iedere Belgische voetbalfan zijn. Daarom wil DAZN in zijn app, naast de live wedstrijden, ook exclusieve en originele club-content  aanbieden van de verschillende clubs uit de Jupiler Pro League

DAZN gaat hiervoor content partnerships aan met de clubs uit de Jupiler Pro League. De eerste in de rij zijn RSC Anderlecht en KAA Gent. Samen met de clubs gaat DAZN iedere week op zoek naar de strafste spelersverhalen, kijkt het achter de schermen bij staff en bestuur, gaat het op zoek naar de nieuwe talenten en geeft het de fan een unieke kijk in het leven binnen de club. Deze week krijgen de RSCA-fans een reportage van het nieuwe ontluikende talent Tristan Degreef te zien en worden de Gent-supporters verrast door de eerste twee afleveringen van ‘Stropcast’, de nieuwe videopodcast van de Gantoise waarin Tom Vandenbulcke iedere week twee gasten ontvangt.

Al deze content wordt aangeboden via de app van DAZN in een voor iedere club eigen, specifieke clubomgeving. Zo kunnen fans, in hun eigen clubomgeving in de app van DAZN, genieten van alle livewedstrijden van hun favoriete club, maar ook van heel wat ‘behind the scenes’ non-live content die het clubgevoel ongetwijfeld nog zullen versterken. Deze nieuwe club-content is vanaf vandaag beschikbaar in de app van DAZN.

Via hun club kunnen de fans van RSC Anderlecht en KAA Gent een gratis maandpas ontvangen om kennis te maken met de nieuwe content-hub voor iedere Belgische voetbalfan.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers