ElevenDAZN lanceert gratis aanbod

dinsdag 23 januari 2024

Vanaf vandaag kunnen fans op DAZN.com en de DAZN app gratis naar reportages, interviews en samenvattingen van hun favoriete spelers en ploegen kijken. Wekelijks zullen ook enkele bokskampen en matchen uit het nationale en internationale vrouwenvoetbal live en gratis worden aangeboden.

Om de lancering van dit nieuwe aanbod te vieren, zullen de drie wedstrijden van de Riyadh Season Cup, waaronder de 'Ronaldo vs Messi game', gratis kunnen bekeken worden. Voor wie premium livesport wil, blijft het betalende aanbod bestaan.


Sinds de lancering op de Belgische markt in juli 2023, konden fans zich al via de DAZN app abonneren op wedstrijden en ‘on demand’ content uit de Pro League, LaLiga, Serie A, Bundesliga, Ligue 1, FA Cup, NFL, NBA en meer. Vandaag lanceert DAZN in België en wereldwijd een aanbod aan sportcontent die gratis te bekijken is voor alle geregistreerde gebruikers.

Fans die zich gratis registreren bij DAZN krijgen toegang tot een rijke catalogus met honderden uren aan documentaires, hoogtepunten van wedstrijden en evenementen, exclusieve interviews en actuele reportages en een breed aanbod aan vrouwenvoetbal.

Ook zullen de drie wedstrijden van de langverwachte Riyadh Season Cup gratis te bekijken zijn voor geregistreerde gebruikers. Op 29 januari neemt Al Hilal van Neymar het op tegen het Inter Miami van Lionel Messi. Op 1 februari staan Inter Miami en Al Nassr tegenover elkaar, een wedstrijd waarin twee voetballegendes, twee van de grootste spelers aller tijden met opgeteld 13 Ballon d' Or’s, het tegen elkaar opnemen: Messi vs Ronaldo. De laatste wedstrijd van het toernooi - tussen Al Hilal en Al Nassr - staat gepland op 8 februari.

'Home of Women’s football'
DAZN riep vorige week de industrie en mediawereld op om werk te maken van een ‘New Deal’ voor het vrouwenvoetbal. Voor België ondersteunt deze oproep de vele inspanningen die tot hiertoe reeds door bestaande actoren werden gedaan. Voortaan zal al het vrouwenvoetbal gratis te bekijken op DAZN.com en de DAZN app. Zo wordt DAZN meer dan ooit dé bestemming voor het vrouwenvoetbal. Fans kunnen gratis de beste wedstrijden bekijken uit de Belgische Lotto Super League, UEFA Women’s Champion’s League, Serie A Feminille, Women’s FA Cup, LaLiga F, Frauen Bundesliga en Saudi Women’s Premier League.

Massimo D’Amario, Managing Director ELEVEN/DAZN: 'Met meer dan 3,5 miljard sportfans over de hele wereld is het doel van DAZN om de grootste online community te creëren waar zowel casual liefhebbers als superfans meer sport kunnen ontdekken en zowel gratis als tegen betaling kunnen genieten van rijkere kijkervaringen. In België vormt het gratis aanbod ook een geweldige aanvulling voor sportfans die reeds een betalend sportabonnement hebben bij de telecom operatoren en die op zoek zijn naar meer content over hun favoriete clubs en spelers. Daarnaast is het ook een geweldige kans voor meer casual sportfans om gratis kennis te maken met het live en on demand aanbod van DAZN.'

Wat verandert er concreet?
- Voor bestaande abonnees op DAZN.com en de DAZN app verandert er niets.
- Abonnees die een betalend sportabonnement hebben bij Proximus, Telenet, Orange, VOO of TV Vlaanderen / Télésat kunnen voortaan gratis de DAZN app downloaden en de extra content van het gratis aanbod bekijken.
- Ook fans zonder sportabonnement kunnen vanaf vandaag bij DAZN terecht voor een gratis aanbod.

Naast het gratis aanbod blijven de bestaande abonnementen beschikbaar via alle Belgische telecom operatoren en rechtstreeks via DAZN.com vanaf 9,99 euro per maand.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Flikken Maastricht' (AVROTROS)

Voor de deur van De Ponti wordt het stoffelijk overschot van een jongeman gevonden die op dezelfde manier is omgebracht als een eerder slachtoffer. Wolfs heeft ontdekt dat de jongen waartegen hij Nico beschermde de zoon van een beruchte Amsterdamse crimineel is. Wanneer daarna Nico verdwijnt, vermoeden Wolfs en Eva dat Nico door deze Ben Swart ontvoerd is. Ze gaan naar Amsterdam om Nico te bevrijden. Romeo en Marion krijgen te maken met een drugshandelaar die is aangevallen met een koevoet. De voornaamste verdachte is een jongen die door hem gedwongen wordt te dealen. Deze jongen blijkt echter een alibi te hebben.

'Flikken Maastricht', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers