Eleven DAZN zendt afscheidsmatch Eden Hazard live uit

dinsdag 17 oktober 2023

Het nieuws kwam niet onverwacht, maar blijft de voetballiefhebber beroeren: Eden Hazard hangt zijn voetbalschoenen aan de haak. Eleven DAZN zwaait hem uit.

Een van de beste Belgische voetballers aller tijden verdient een gepast afscheid. Nog een allerlaatste keer genieten van zijn geniale baltoets en eeuwige glimlach? Op woensdag 18 oktober kan het.


Dan zendt Eleven DAZN een exclusieve benefietwedstrijd uit, waarin Eden Hazard met ‘Le Variétés Club de France’ een laatste keer het veld betreedt voor het goede doel. Hazard speelt samen met onder meer Daniel Van Buyten en Laurent Blanc in de ploeg van de Franse bondscoach Didier Deschamps.

De perfecte gelegenheid dus om onze voormalige aanvoerder nog eens aan het werk te zien én in de schijnwerpers te zetten. De wedstrijd vindt plaats in het Franse Calais om 20.00 uur en wordt uitgezonden op Eleven Sports 1 en op de app van DAZN Belgium.

Jan Mosselmans, Director Programming & Operations: 'ElevenDAZN brengt een terecht eresaluut aan een begenadigd voetballer en een bijzondere persoonlijkheid. Eden beroerde evenzeer met zijn flitsende dribbels als met zijn guitige glimlach. Zijn afscheid zat eraan te komen. Maar als hij dan toch nog eens de shoes aantrekt, dan willen alle voetbalestheten erbij zijn. Wij ook. Geniet ervan!'

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Flikken Maastricht' (AVROTROS)

Voor de deur van De Ponti wordt het stoffelijk overschot van een jongeman gevonden die op dezelfde manier is omgebracht als een eerder slachtoffer. Wolfs heeft ontdekt dat de jongen waartegen hij Nico beschermde de zoon van een beruchte Amsterdamse crimineel is. Wanneer daarna Nico verdwijnt, vermoeden Wolfs en Eva dat Nico door deze Ben Swart ontvoerd is. Ze gaan naar Amsterdam om Nico te bevrijden. Romeo en Marion krijgen te maken met een drugshandelaar die is aangevallen met een koevoet. De voornaamste verdachte is een jongen die door hem gedwongen wordt te dealen. Deze jongen blijkt echter een alibi te hebben.

'Flikken Maastricht', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers