Eindelijk op tv: nieuw seizoen van 'De Bunker' bij Streamz

donderdag 17 februari 2022
Foto: © Streamz 2022

In het vervolg van de 'De Bunker' volgen we net zoals het eerste seizoen het team van de Inlichtingendienst. Ze opereert vanuit haar ondergrondse hoofdkwartier in Antwerpen en verzamelt als buitendienst gevoelige informatie op het veld om zo op tijd rampen en misdaden te voorkomen.

Na de dramatische gebeurtenissen in de eerste reeks, krijgen de teamleden amper tijd om op adem te komen. Ze binden opnieuw de strijd aan met terroristen, extremisten, buitenlandse spionnen...


Elke aflevering van de 10-delige misdaadreeks vertelt een nieuwe, spannende case. Een race tegen de klok, die wordt aangevuld met een doorlopende verhaallijn: wat als één van de geheim agenten zijn kennis en zijn talenten gebruikt om de moordenaars van zijn eigen kind op te sporen? Alle afleveringen zullen tegelijk op Streamz beschikbaar zijn en later te zien bij VTM.


Naast Sven De Ridder ('Fair Trade') zullen in het tweede seizoen nog meer bekende gezichten terugkeren zoals Greg Timmermans (‘Cordon’), Sachli Gholamalizad (‘Red Light’), Hilde Van Mieghem (‘Tabula Rasa’), Erik Goris (‘Amateurs’) en Steven Van Watermeulen ('Chaussée D'Amour'). Nieuwe teamleden in seizoen 2 worden vertolkt door Pieter Verelst (‘Familie’) en Greet Verstraete (‘Beau Séjour’) en onder andere Marc Van Eeghem, Maaike Neuville, Robbie Cleiren, Joren Seldeslachts, Ikram Aoulad en Ward Kerremans krijgen belangrijke gastrollen in de reeks.

Bedenkers en showrunners van 'De Bunker' zijn Pieter De Graeve ('Undercover') en Charles De Weerdt ('Gent West') en de afleveringen werden geregisseerd door Joël Vanhoebrouck ('Blackout'), Mathieu Mortelmans ('Grond') en Robin Pront ('De Bende van Jan de Lichte'), Hans Van Nuffel ('Adem') en Roel Mondelaers ('Glad IJs').

'De Bunker' is een productie van Eyeworks Film & TV Drama en VTM, met de steun van Belgische tax shelter partners, Scio, de logistieke ondersteuning van de stad Antwerpen en met de medewerking van de Veiligheid van de Staat.

Vanaf 25 februari 2022 te zien op Streamz en later bij VTM.

DOSSIER: Voorjaar 2022: alle plannen, alle zenders (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Heel Holland Bakt' (Omroep MAX)

Het thema is 'oost west, thuis best'. De bakkers beginnen met een fruitmand van botercrème. Hopelijk schieten de kandidaten niet uit hun slof tijdens de technische opdracht. Er moeten namelijk karamelslofjes gemaakt worden. Geheel in het thema sluiten we af met een 'bak je droomhuis'-spektakelstuk.

'Heel Holland Bakt', om 20.25 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers