Eerbetoon voor Johny Voners: En herhaalt 'F.C.De Kampioenen 3: Forever'

woensdag 18 maart 2020

Het nieuws van het overlijden van acteur Johny Voners zorgt voor veel reacties in Vlaanderen. En schuift vanavond met zijn programma's om plaats te maken voor 'F.C. De Kampioenen 3: Forever', als eerbetoon voor Johny Voners.

Een inmiddels rijk geworden DDT is er via list en bedrog in geslaagd om eigenaar te worden van F.C. De Kampioenen. Hij gooit meteen de oude garde buiten en stelt een nieuw, jong team samen. De oude Kampioenen krijgen één kans om in een rechtstreeks duel hun ploeg terug te winnen, maar beseffen dat ze kansloos zijn zonder versterking. Met de moed der wanhoop trekt de hele bende naar Afrika op zoek naar nieuwe spelers. Het wordt hun grootste avontuur ooit...

'F.C.De Kampioenen 3: Forever', vanavond, woensdag 18 maart om 20.50 uur op Eén. (De aflevering van 'Tom Fietst' wordt verschoven naar volgende week.


 


Lees ook:
Acteur Johny Voners (74) overleden

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Hofkar' (PowNed)

De BoerBurgerBeweging (BBB) groeit als kool. Dit gaat ten koste van de voormalige boerenpartij CDA. Willemien Koning-Hoeve, Statenlid in Noord-Holland n melkveehouder, gaat bij deze Europese verkiezingen de agrarische stemmen proberen terug te winnen voor haar partij. Hoe gaat ze dat doen? En hebben de boeren het CDA nog wel nodig?

'De Hofkar', om 22.10 uur bij PowNed op NPO 2.

Dossiers