Eerbetoon voor Johny Voners: En herhaalt 'F.C.De Kampioenen 3: Forever'

woensdag 18 maart 2020

Het nieuws van het overlijden van acteur Johny Voners zorgt voor veel reacties in Vlaanderen. En schuift vanavond met zijn programma's om plaats te maken voor 'F.C. De Kampioenen 3: Forever', als eerbetoon voor Johny Voners.

Een inmiddels rijk geworden DDT is er via list en bedrog in geslaagd om eigenaar te worden van F.C. De Kampioenen. Hij gooit meteen de oude garde buiten en stelt een nieuw, jong team samen. De oude Kampioenen krijgen één kans om in een rechtstreeks duel hun ploeg terug te winnen, maar beseffen dat ze kansloos zijn zonder versterking. Met de moed der wanhoop trekt de hele bende naar Afrika op zoek naar nieuwe spelers. Het wordt hun grootste avontuur ooit...

'F.C.De Kampioenen 3: Forever', vanavond, woensdag 18 maart om 20.50 uur op Eén. (De aflevering van 'Tom Fietst' wordt verschoven naar volgende week.


 


Lees ook:
Acteur Johny Voners (74) overleden

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS9 logo SBS 9 logo

Jack Malik is een worstelende muzikant die geen erkenning krijgt, hoeveel moeite zijn manager en vriendin Ellie daar ook voor doet. Na een ongeluk tijdens een mysterieuze wereldwijde stroomstoring wordt Jack wakker en ontdekt hij dat niemand zich de Beatles nog kan herinneren. Jack ziet zijn kans schoon: met het complete oeuvre van de Beatles te zijner beschikking kan hij de wereld veroveren.

'Yesterday', film uit 2019 met oa. Ed Sheeran, om 20.30 uur op SBS 9.

Dossiers