Eén voert fictiereeks Bart De Pauw (nog) niet af

woensdag 6 december 2017

De fictiereeks 'It's Showtime' van Bart De Pauw wordt voorlopig niet uitgezonden. Dat blijkt uit de voorjaarspresentatie van de zender eerder deze week. De serie stond normaal gepland voor januari.

'Op dit moment hebben we beslist om het programma niet uit te zenden, maar we hebben niet beslist om het helemaal niet uit te zenden. We zullen zien hoe de zaak evolueert', zegt Eén-netmanager Olivier Goris over de zaak.


Bart De Pauw is sinds een maand persona non grata bij de openbare omroep sinds er klachten over grensoverschrijdend gedrag bekend raakten. Zijn succesvolle zondagavondquiz 'Twee Tot de Zesde Macht' werd toen per direct afgevoerd. De fictiereeks 'It's Showtime' zou haar première in januari kennen, maar zover komt het dus niet. Toch bestaat de kans dat de serie toch nog te zien is. Wanneer dat zal gebeuren, heeft de VRT nog niet beslist.

'It's Showtime' is een coproductie van VRT met De Pauw's productiehuis Koeken Troef! en Telenet. Bij Telenet is de reeks al enige tijd on demand te bekijken en is ze nog steeds beschikbaar.


Lees ook:
Eén-serie 'It's Showtime' binnenkort in première bij Telenet

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers