Eén telt af naar nieuw seizoen 'Thuis'

zondag 16 augustus 2015

Begin maar af te tellen: op maandag 31 augustus start het langverwachte nieuwe seizoen van 'Thuis'. Daarmee komt er een antwoord op de vele vragen die na de emotionele seizoensfinale op ieders lippen branden.

Vragen over de onheilspellende videoboodschap van Luc, bijvoorbeeld, op het feest van Frank en Simonne. Kan of wil iemand Luc nog redden na alles wat hij heeft gedaan?

In het doktershuis kan niemand vatten dat Geert dood is, ook Marianne niet. Ze schreeuwt haar onschuld uit. Peter van zijn kant straalt van geluk en zelfvertrouwen. Femke wil met hem trouwen, en binnenkort heeft hij de kans en de macht om Peggy uit de Zus & Zo te gooien. Maar zal zij dat zomaar aanvaarden?

Verder knettert het al een tijdje tussen Judith en Toon, maar Judith weigert erop in te gaan. Heeft Judith het vuur van Toon voor eens en altijd gedoofd, of smeult het toch nog een beetje na? En de band tussen Sam en Simonne wordt steeds hechter, maar zal Sam Yvette ooit kunnen vergeven?

'Thuis', vanaf 31 augustus op Eén, maandag tot en met vrijdag om 20.10 uur. Heruitzending seizoensfinale op zondag 30 augustus om 20.00 uur op Eén.


 

DOSSIER: Najaar 2015: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
thuisopeen

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 2 logo

Goed leren kijken is de eerste stap om natuurbeschermer te worden. Regisseur Sanne Rovers gaat op pad met 'gewone mensen' die de teloorgang van hun postzegel natuur proberen tegen te houden. Als kind vond Sanne haar vaders liefde voor natuur vooral irritant. Altijd maar stoppen tijdens het wandelen om naar planten en insecten te kijken. Dat is door de jaren heen veranderd. Naast de vader van Sanne zien we een aantal andere natuurbeschermers in 'hun' natuurgebied.

'2Doc: Groenkijkers', om 22.20 uur bij de NTR op NPO 2.

Dossiers