En telt af naar Brazilie met 'Iedereen Duivel'

donderdag 3 april 2014

In het spelershotel Crowne Plaza Hotel Diegem en in het supporterslokaal Vredezaal/De Kiek in Everberg stelde En de gloednieuwe documentaire reeks 'Iedereen Duivel' voor.

Negen weken lang brengt de zender het verhaal van hoe de Rode Duivels zich samen met hun fans kwalificeerden voor het WK in Brazilië. Het is een unieke reeks met verhalen recht uit de kleedkamer, maar ook uit de woonkamer, van op het veld en de tribune, de houding van de fans met uiteraard één rode draad WK Brazilië 2014.


In 'Iedereen Duivel' herbeleeft de kijker het succesverhaal, namelijk hoe de spelers en de fans een wederzijds engagement aangaan, hoe ze elkaar versterken en samen tot het uiterste gaan om de kwalificatie te bereiken.

De reeks geeft een unieke kijk achter de schermen van de Rode Duivelfamilie. Ook het sportieve verhaal wordt belicht zodat de kijker hoop, spanning, vreugde, tegenslag en de problemen kan delen met de spelers en de technische staf.

Kortom, gedurende negen weken kan de Eén-kijker de legendarische kwalificatiestrijd van de Rode Duivels, hun entourage en hun supporters  beleven aan de hand van tientallen unieke, pakkende en oprechte verhalen en portretten.

En zoals Elly Vervloet, adjunct-manager Eén, het zo mooi zei: 'deze human interestreeks zal niet alleen door de voetballiefhebbers gesmaakt worden, maar bij iedereen, jong en minder jong zal deze negendelige serie, die tevens een goed beeld brengt over de samenleving, zeker in de smaak vallen.'

Foto: vlnr - Serge Borlee, Steven Martens, Bob Madou en kapper vd Rode duivels Michel.

'Iedereen Duivel', vanaf maandag 14 april om 20.40 uur op Eén.

DOSSIER: Het tv-voorjaar van 2014

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers