Eén maakt startdatum van nieuw seizoen 'Taboe' bekend

dinsdag 23 november 2021

Eén loste zonet de eerste beelden van het langverwachte tweede seizoen van 'Taboe' met Philippe Geubels. Regisseuse Kat Steppe drukte opnieuw haar stempel op de reeks met haar innemende stijl en prachtige beelden.

In 'Taboe' wil Philippe Geubels lachen om mensen waar je eigenlijk niet om mag lachen. Maar dat doet hij uiteraard niet zonder uitgebreid vooronderzoek. Onder het motto 'je leert elkaar het beste kennen op vakantie', nodigt Philippe elke week zijn gasten uit in een vakantiehuis in de Ardennen. De gastenlijst is divers: dit seizoen gaat hij onder andere op stap met mensen met autisme, mensen met een opvallend uiterlijk, mensen die geworsteld hebben met een verslaving, bejaarden, vrouwen, mensen met een onvervulde kinderwens en mensen met een andere genderbeleving. Philippe luistert naar hun verhalen, verkent samen met hen de wijde omgeving en leert hen vooral echt goed kennen.



Daar blijft het niet bij: ook humor is een belangrijk deel van 'Taboe'. Philippe brengt een comedy-set in Arenberg over het bewuste thema. Uiteraard zitten zijn nieuwe vrienden prominent op de eerste rij en genieten ze samen met gelijkgestemden van de show.

'Taboe', vanaf 26 december elke zondag op Eén.

DOSSIER: Voorjaar 2022: alle plannen, alle zenders (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Corsokoorts in Sint Jansklooster' (SBS6)

In de leukste en tevens enige kroeg van Klooster komen alle afgevaardigden van de corsogroepen bij elkaar. De bloemencommissie heeft namelijk slecht nieuws. En corsogroep 'Hebbes' bestaat dertig jaar. Nu is het bij hen elke dag al feest, omdat elke dag ook je laatste kan zijn. Exact zes jaar geleden namen ze afscheid van Dennis, de broer van Patrick. Daarom heeft Patrick de leden gevraagd om iets eerder te komen. Samen feesten, samen rouwen.

'Corsokoorts in Sint Jansklooster', om 20.30 uur bij SBS6.

Dossiers