Duik in de wereld van meerwaardezoekers en #tribes in de trailer van 'Dansaertvlamingen'

donderdag 23 februari 2023
Foto: © Streamz 2023

Hippe millennials in de grootstad zijn echte meerwaardezoekers, ze zijn anders dan alle anderen, maar ze stuiten ook vaak op onbegrip. Of dat is toch hoe ze zichzelf voorstellen in de trailer van de nieuwe sketchreeks 'Dansaertvlamingen'.

De achtdelige reeks drijft de spot met millennials en hun privileges groot en klein. Hun grootste sterkte? Zelfspot. En laat deze satirische reeks daar nu net het bewijs van. 'Dansaertvlamingen' is vanaf 16 maar exclusief te zijn bij Streamz.Het nieuwe sketchprogramma 'Dansaertvlamingen' gaat over millennials in hippe koffiebars, vlotte reclameboys met een koersvelo en vingerwijzende hipsters. De reeks komt uit het brein van Sara Leemans die eveneens achter het gelijknamig instagramaccount zit. De regie is in handen van Jan Boon ('Wat Als').

De Dansaertvlamingen zullen tot leven komen dankzij het acteertalent van onder andere Lize Feryn ('Couples Therapy'), Robbert Vervloet ('Black-Out'), Jelle De Beule ('Nonkels'), Ella-June Henrard ('Fair Trade'), Charlotte Anne Bongaerts ('Mijn Slechtste Beste Vriendin'), Els Olaerts ('F*** You Very, Very Much’), comedian Issam Dakka ('Couples Therapy'), Jade Mintjens ('De Ideale Wereld'), Nathan Bouts ('2DEZIT'), Iwein Segers ('De Bende van Jan De Lichte'), Oscar Willems ('Lisa'), Bert Janssens ('De Ideale Wereld'), Nathan Naenen ('Zeppos'), DJ Hakim Chatar, Eva Kamanda ('Liefdestips aan mezelf'), Gijs De Corte ('Bathroom Stories') Saar-Niragire De Groof ('Red Light'), Sergej Lopouchanski ('H4Z4RD') en bedenker Sara Leemans zelf.

'Dansaertvlamingen' is een productie van Streamz en Sputnik Media en zal vanaf 16 maart 2023 exclusief te zien zijn bij Streamz.

DOSSIER: Voorjaar 2023: alle plannen, alle zenders (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers