Dubbele portie 'Temptation Island VIPS' vanaf 13 september op VIJF

donderdag 29 augustus 2019

In het voorjaar van 2020 komt VIJF met een nieuw seizoen van de reguliere 'Temptation Island', maar niet getreurd voor de ongeduldigen: op vrijdag 13 september brengt VIJF om 20.35 uur de Nederlandse VIP-editie mét om te beginnen meteen een dubbelaflevering.

In het dramatische seizoen van 'Temptation Island VIPS' gaan onder meer Fabrizio en Pommeline de ultieme relatietest aan. De Griekse tattoo-artist en zijn - toenmalige - blonde verloofde waagden de sprong. Voor het koppel stond er heel wat op het spel: ze woonden samen, werkten samen én stonden op het punt om in het huwelijksbootje te treden. Intussen raakte bekend dat het koppel niet langer samen is, maar heeft hun deelname aan het spel der verleiding daar iets mee te maken? Of kregen ze er alsnog hun happy end? Dat ontdek je vanaf 13 september bij VIJF.


Presentatieduo Kaj Gorgels en Yolanthe Cabau van Kasbergen staan de deelnemers bij in de spannende relatietest.  Naast Pommelizio doen ook Channah en Quentin, bekend van de Nederlandse reeks van 'Ex On The Beach: Double Dutch' seizoen 3, mee. Ook Yasmine en haar vriend Thomas Cox, bekende Nederlandse Youtubers, hopen elkaar eeuwige trouw te kunnen bewijzen in 'Temptation Island VIPS'. Het koppel kende al turbulente tijden, maar is ervan overtuigd de verleiding aan te kunnen.

Damian en Shirley ten slotte hebben allebei een erg andere kijk op de ultieme relatietest. Damian , bekend van het feestprogramma 'Oh Oh Daar Gaan We Weer', het vervolg op het veelbesproken 'Oh Oh Cherso', vindt dat zijn vriendin het avontuur onderschat. Shirley denkt immers dat de test helemaal niet zo moeilijk is. Ze snapt dan ook niet waarom koppels uberhaupt de fout in kunnen gaan. Wie krijgt gelijk?

Drama en plottwists
Naast de gebruikelijke 'Temptation'-ingrediënten als spanning, drama en verleiding zorgt deze editie ook voor enkele bijzondere plottwists: Channah en Quentin moeten het eiland vroegtijdig verlaten, nadat Channah zwanger blijkt te zijn. En komt er zelfs een oude bekende langs: Laetitia uit seizoen 3 van 'Temptation Island' maakt haar opwachting als extra verleidster.

'Temptation Island VIPS', vanaf 13 september op VIJF en steeds één week vooraf in preview op vijf.be.

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers