Donderdag start FOX - VIDEO

woensdag 30 september 2015

Op donderdag 1 oktober start in Vlaanderen de nieuwe televisiezender FOX. Naast de al eerder aangekondigde hitserie 'The Walking Dead', zal FOX vanaf 1 oktober a.s. starten met meer kwalitatieve prime-time series als 'DaVinci's Demons', 'The Flash', en de Scandinavische toppers '1864', 'Blue Eyes' en 'Heavy Water War'.

Daarnaast zal de zender onder andere de komedieseries 'Episodes' met Matt Leblanc en 'The Mindy Project' brengen.


The Best. First.
De beste series zo snel mogelijk na de internationale première als eerste op de Vlaamse TV brengen. Dat is de belofte van FOX aan de kijker. Zo brengt FOX het nieuwste seizoen van de immens populaire serie 'The Walking Dead' al binnen 24 uur na de Amerikaanse première in Vlaanderen.

Zendergezichten
De zender heeft bewust gekozen voor drie vaste gezichten die de kijker dagelijks welkom zullen heten en passen bij het DNA van FOX. Leading lady Véronique de Kock brengt met haar uitstraling een stukje Hollywood entertainment op zijn Vlaams. Daar waar het tweede gezicht van de zender, Noa Neal, haar eigen edgy uitstraling waardig zal uitdragen naar kijkend Vlaanderen. Een van de grootste verrassingen was Sverre Denis, het nieuwe gezicht van FOX Vlaanderen. Sverre is internationaal bekend als fotomodel voor merknamen als Calvin Klein, maar heeft zelf jaren gewerkt als producer achter de schermen. Met Sverre haalt FOX een vernieuwend, internationaal talent in huis.


Telenet
FOX zal vanaf 1 oktober te zien zijn op kanaal 13 in het basispakket bij Telenet. Iedereen kan dus kijken! Kijkers van het pakket Play More genieten dan weer van tal van voordelen: eerdere seizoenen van series integraal bekijken, maar ook eerdere afleveringen van de actuele seizoenen verslinden wanneer ze dat wensen.

FOX is wereldwijd al in 126 landen te ontvangen. Vanaf 1 oktober zal België het 127ste land zijn met een FOX-zender.

FOX is er vanaf 1 oktober om 20.30 uur op kanaal 13 in het basisaanbod van Telenet.


Lees ook:
Nieuwe tv-zender FOX brengt Amerikaanse succesreeksen snel naar Vlaanderen

DOSSIER: Najaar 2015: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Net5 logo

5 augustus 2010. De goud- en kopermijn in het Chileense Copiapó stort in en 33 mijnwerkers komen vast te zitten op zo'n 700 meter onder de aardbodem. Het is het begin van een ware overlevingsstrijd, terwijl er boven met man en macht wordt gewerkt om de mijnwerkers zo snel mogelijk te bevrijden. Buiten de mijn bouwt de zus van een van de mijnwerkers een 'kamp van de hoop', voor de families van 'de 33'.

'The 33', om 22.20 uur op Net5.

Dossiers