Dit zijn de guilty pleasures bij VTM 2

woensdag 24 augustus 2022
Foto: VTM 2 - © DPG Media 2022

VTM 2 wordt twee en bouwt verder op het succesvolle parcours van de voorbije vier tv-seizoenen. In het najaar is er plaats voor guts, straffe verhalen, reality en sport.

'Expeditie Gooris in Amerika' - later dit najaar
De familie Gooris laat Europa achter zich en steekt de Atlantische oceaan over voor een roadtrip langs de Westkust van Amerika. De sympathiekste familie van het land trekt van ‘The Golden State’ Californië tot diep in de woestijn. Dankzij de onstuimige steden, adembenemende stranden, weidse landschappen en de typisch Amerikaanse cultuur beleven Sam, Kelly, Kenji en Shania een onvergetelijk avontuur, gevuld met hilarische situaties, verrassende wendingen maar ook ontroerende familiemomenten.


'Battlecat' - elke dinsdag om 22.40 uur
Ze is kooivechtster op wereldniveau, single mom met zes kinderen, leerkracht, eigenaar van haar eigen gym én Only Fans model. Maak kennis met Cindy 'Battlecat' Dandois, de vrouw met negen levens en een onuitputtelijke oerkracht, die haar dromen najaagt en daarbij geen blad voor de mond neemt. Programmamaker Luk Wyns ontdekte deze bijzondere powerwoman aan de schoolpoort. In de realityreeks Battlecat duikt hij in haar excentrieke en turbulente wereld terwijl ze zich klaarstoomt voor de ‘main fight’ op een belangrijk MMA-toernooi.

'In Mijn Caravan' - later dit najaar
'In mijn caravan ben ik superman.' Human interest reporter Kristof Dewamme werkte jarenlang achter de schermen bij Paul Jambers en Axel Daeseleire, maar trekt nu alleen op pad. Met zijn caravan. Die poot hij neer op verschillende campings in Vlaanderen, op zoek naar de levensverhalen van de supervrouwen en -mannen die permanent op een camping verblijven.

'Costa Belgica' - elke maandag om 21.40 uur
'Costa Belgica' doet iedereen opnieuw wegdromen van vastgoedparels onder de Spaanse zon. Vlaamse vastgoedmakelaars bewegen hemel en aarde om hun Vlaamse en internationale klanten aan hun Spaanse droomcasa te helpen. Alsof dat niet genoeg is, geven de makelaars een unieke inkijk in ‘s werelds meest luxueuze en exclusieve miljoenenvilla’s onder de Spaanse zon. Klaar voor pure property reality?

'Regi Academy' - elke donderdag om 20.30 uur
Terwijl 'Regi-Academy'-winnares Pauline de hitlijsten verovert met haar eerste eigen single, opent Regi opnieuw de deuren van zijn Regi Academy. Samen met partners in crime Kathleen Aerts, Jaap Reesema en Lester Williams gaat hij op zoek naar dé ster van zijn volgende hitsingle. Wie part of the Regi family wordt, wordt op 22 oktober beslist tijdens een spetterende live finale in een kolkend Sportpaleis. Maar voor de finalisten tijdens Regi’s megafeest op het podium belanden, reizen de kandidaten naar het zonnige Marbella. Daar worden ze niet alleen concurrenten, maar ook huisgenoten. Ze leven intensief samen in een luxueuze villa, waar ze deel uitmaken van de Regi family en de afvalrace genadeloos losbarst.

'BV Darts' - vanaf 8/9 om 21.40 uur
We have darts in our hearts bij VTM 2! En dat geldt ook voor deze 12 bekende Vlamingen die de sport omarmen en aan ‘de oche’ gaan staan in een nieuw seizoen van BV Darts. Zuhal Demir, Saartje Vandendriessche, Elke Clijsters, Jamie-Lee Six, Omar Souidi, Tourist LeMC, Riadh Bahri, Flor Decleir, Pascal Braeckman, Maksim Stojanac en Francesco Planckaert scherpen iedere donderdarts de pijlen en gaan de strijd met elkaar aan. Wie gooit zonder verpinken een one-hundred-eighty en volgt Andy Peelman op als beste BV-darter van het land?

'Dat Eet Dan Gelukkig Zijn' - later dit najaar
Dat de meeste mensen zelf hun potje koken, is volgens professioneel restaurantbezoeker Bockie De Repper nog steeds fake news. Wim Opbrouck stuurt hem daarom opnieuw op culinaire queeste doorheen Vlaanderen. Bockie belt bij de mensen aan om zijn neus in hun kookpotten en zijn voeten onder de keukentafel te steken. Wie nodigt Bockie thuis uit en schotelt hem niet alleen een doordeweeks potje, maar ook boeiende verhalen voor? Welke vereniging ontvangt Bockie met open armen tijdens de jaarlijkse mosselsoupé of spaghetti-avond? Inschrijven kan via vtm.be. Bockie zelf hoopt alvast dat hij niet aan de keukentafel van één of andere BV belandt…

'Een Echte Job NL' - elke dinsdag om 21.35 uur
Bij ons ruilden onder meer Nora Gharib, Jonas Van Geel en Metejoor de spotlights in voor een job als verpleegkundige in het Vlaamse hitprogramma 'Een Echte Job'. Nu gaat ook Philippe Geubels aan de slag in het ziekenhuis in de succesvolle Nederlandse remake. Dat doet hij samen met o.a. Rachel Hazes en Natasja Froger.

'Special Forces: Wie Durft Wint' - elke maandag om 20u30
Tien Bekende Nederlanders laten hun comfortabele leventje achter zich en gaan mee op een bikkelharde en loodzware militaire training van de Special Forces. Ze ondervinden aan den lijve waartoe een mens in staat is, verleggen hun grenzen en komen oog in oog te staan met hun grootste angsten.

'Pech Onderweg' - later dit najaar
Een klapband op weg naar de kust, motorpech terwijl je naar een festival trekt of een platte batterij tijdens een Old Timer Rally. Ook in de vakantieperiode belanden heel wat chauffeurs in vervelende situaties onderweg. Gelukkig is er dan de wegenwacht to the rescue! In 'Pech Onderweg' nemen enkele vertrouwde én nieuwe wegenhelden de kijker mee op pad om automobilisten uit de nood te helpen. Van technische, zenuwslopende uitdagingen tot boeiende ontmoetingen.

Darts - later dit najaar
De liefde voor darts laait hoog op. Dit najaar zendt VTM 2 dan ook het ene toptoernooi na het andere uit. Om het najaar met een knal te openen zakt het dartscircus met alle grote sterspelers in september af naar Vlaanderen voor het Belgian Darts Open. In oktober en november doen twee Majors het hart van de dartsliefhebbers sneller kloppen: de World Grand Prix en het Europese Kampioenschap. Aansluitend vormen de Grand Slam of Darts en de Players Championship Finals dé ideale opwarmers voor hét belangrijkste toernooi van het jaar: Het Wereldkampioenschap dat in december in Londen doorgaat. VTM 2 omkadert deze resem topaffiches met live commentaar - in 14 weken ruim 200 uur televisie! - en interviews ter plaatse. Meer dan ooit zit darts in our hearts!

Voetbal - later dit najaar
Voetbal van de hoogste plank met de grootste sterspelers en straffe clashes tussen Europese topteams: op woensdagen verwent VTM 2 voetballiefhebbers met de UEFA Champions League. Hoe ver zal landskampioen Club Brugge het schoppen in het prestigieuze toernooi? Zullen Thibaut Courtois en Kevin De Bruyne het waarmaken met respectievelijk Real Madrid en Manchester City en sleept één van deze Belgische sterspelers de Ball D’Or in de wacht? VTM NIEUWS-sportanker Maarten Breckx is trouw op post om samen met analisten Marc Degryse, Jan Mulder en Gilles De Bilde de wedstrijden van een voor- en nabeschouwing te voorzien. Dit najaar zendt VTM 2 ook al enkele matchen uit de Croky Cup uit.

'Blind Getrouwd Australië'
'Blind Getrouwd Australië' brengt een dagelijkse portie dating reality in de vooravond. Ook down under durven enkele stoere koppels blind te springen voor de liefde. Intense emoties, drama én liefde. Bij welk koppel spatten de vonken er vanaf?


Lees ook:
Ontdek hier de najaarsprogramma's bij VTM
VTM-zenders pakken uit met een najaar vol hits

DOSSIER: Najaar 2022: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'B&B Vol Liefde' (RTL 4)

Iris geeft haar logee Renť een tweede kans en die pakt de hobbygoochelaar met beide handen aan. In het Catalaanse landschap opent Albert de deuren tot zijn kasteel, en zo krijgt Marijke zijn pronkstuk te zien. In Zuid-Afrika wordt er flink geflirt, maar komt er ook een nieuwe man bij om Mirjam te veroveren. En we maken kennis met Arno, de laatste B&B-eigenaar die op zoek gaat naar zijn droomman.

'B&B Vol Liefde', om 20.35 uur op RTL 4.

Dossiers