Dit zijn de eerste beelden van het nieuwe 'Familie'-seizoen

vrijdag 19 augustus 2022
Foto: VTM - © DPG Media 2022

De kijkers hebben er twee maanden op gewacht maar op maandag 29 augustus is het eindelijk zover. Dan trapt 'Familie' het nieuwe, 32ste seizoen af, mét de nieuwe generiek die ingezongen werd door CAMILLE.

'Familie' start met een dubbele dosis spanning, drama en sensatie. In de eerste (dubbel)aflevering wordt namelijk duidelijk wie de seizoensfinale al dan niet overleeft. Wordt de autocrash in het water Véronique (Sandrine André) fataal? Hoe loopt het drama af voor Lars (Kürt Rogiers) en Koen (Sieg De Doncker)? Overleeft Niko (Jo Hens) de boksmatch waarin hij KO werd geslagen? Hoe moet het verder met Quinten (Maxime De Winne), die met drugs is opgepakt in Singapore?


Na een lange zomer krijgen de 'Familie'-kijkers eindelijk de antwoorden op hun vragen. Wie de seizoensfinale opnieuw wil beleven kan op zaterdag 27 augustus om 17.50 uur afstemmen op VTM.

Op zaterdag 17 september blaast de cast het dak van de Lotto Arena voor het 30 jaar Familie Feest. In het gezelschap van topartiesten zoals CAMILLE en Willy Sommers én het iconische personage tante Rita brengen de acteurs een show vol spektakel, muziek, humor, ontroering en nostalgie. Tickets zijn verkrijgbaar op 30jaarfamiliefeest.be.

'Familie', vanaf 29 augustus elke werkdag om 20.00 uur bij VTM.


 


Lees ook:
PRIMEUR: Dit is de nieuwe begingeneriek van 'Familie', gezongen door CAMILLE!
Wanneer start het nieuwe 'Familie'-seizoen?

DOSSIER: Najaar 2022: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Net5 logo

De pasgetrouwde en onafscheidelijke Christian en Anastasia genieten samen van hun luxeleven, in de veronderstelling dat ze de duistere figuren uit hun verleden achter zich hebben gelaten. Maar hun zorgeloze leven wordt al gauw verstoord door Jack Hyde, de ex-baas van Ana, die wraak wil na zijn ontslag. En ook Elena is niet van plan het echtpaar met rust te laten.

'Fifty Shades Freed', film uit 2018 met Dakota Johnson en Jamie Dornan, om 20.30 uur op NET5.

Dossiers