Dit zijn de eerste beelden van de midseizoensfinale van 'Familie'

zaterdag 31 december 2022
Foto: VTM - © DPG Media 2022

Dat de stoppen van Koen Peyskens (Sieg De Doncker) in 'Familie' alsmaar meer doorslaan, kregen de kijkers de voorbije weken al te zien. Koen bracht Lars (Kürt Rogiers) in diskrediet, palmde zo Wolff & Bos in, sluit Véronique op in de loft en gaat haar meermaals hardhandig te lijf.

Om haar uit de klauwen van Koen te verlossen broedt Lars op een plan en dat doet de gemoederen hoog oplopen in de spannende en extra lange midseizoensfinale van 'Familie', die volgende vrijdag 6 januari bij VTM te zien is. Daarin is het tijd voor actie.


Lars schakelt Benny (Roel Vanderstukken), Mathias (Peter Bulckaen) en Brigitte (Janine Bischops) in om zijn plan tot uitvoering te brengen. Lukt dat plan… of niet? De eerste beelden beloven alvast de nodige spanning, actie en sensatie.


De midseizoensfinale van 'Familie', vrijdag 6 januari om 20.00 uur bij VTM en op VTM GO.


Lees ook:
Seizoensfinale van 'Familie' kent dramatische afloop - SPOILERS!

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers