Dit zijn de eerste 3 kandidaten van 'De Allerslimste Mens ter Wereld'

vrijdag 2 september 2022
Foto: Play4 - © SBS Belgium 2022

Maandag 5 september start eindelijk 'De Allerslimste Mens ter Wereld'. Erik Van Looy nodigt de strafste kandidaten uit de voorbije seizoenen uit voor dé ultieme jubileumeditie.

Jeroom, Ella Leyers en Jonas Geirnaert bijten maandag 5 september de spits af in 'De Allerslimste Mens ter Wereld'. Wie wordt volgens hen de winnaar?'De Allerslimste Mens ter Wereld', vanaf maandag 5 september op Play4.


Lees ook:
Wie wordt 'De Allerslimste Mens ter Wereld?'

DOSSIER: Najaar 2022: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

VPRO Logo V3

Begin 2022 neemt Frankrijk het voorzitterschap van de EU over van Slovenië. President Macron wil de economische problemen in Europa aanpakken, maar de spanningen tussen Rusland en Oekraïne lopen op. Macron probeert om escalatie te voorkomen, maar desondanks valt Rusland het land binnen. Regisseur Guy Lagache heeft een ongekende toegang tot Macron. Hij reist mee naar Kiev, Brussel en Moskou en filmt gesprekken van Macron met wereldleiders, waaronder een belangrijk telefoontje met Vladimir Poetin. Na het uitbreken van de oorlog zien we hoe Macron zijn werk voortzet en voor elkaar krijgt dat de EU Oekraïne militair en financieel te hulp komt.

'2Doc: A President, Europe and War', om 23.30 uur bij de VPRO op op NPO 2.

Dossiers