Dit zijn de deelnemers aan 'Viva la Feta' op Play4

donderdag 23 december 2021

Jani Kazaltzis en Otto-Jan Ham hebben samen een nieuw programma gemaakt voor Play4. In 'Villa Feta' zullen ze een aantal BV's ontvangen en samen met hen een leuke vakantie beleven. De 'Villa Feta' staat op het Griekse eiland Sifnos.

De vergelijking met 'Het Huis' op Eén gaat niet op, zo verduidelijken de gastheren. 'We spelen een beetje in op de behoeftes van de gast', zo citeert Het Nieuwsblad. De focus zou minder liggen op het gesprek met de gasten.


En die gasten zijn heel divers. Zakken af naar Sifnos: Barbara Sarafian, Bart De Wever, Marlène de Wouters, Martien Meiland, Marie en Viktor Verhulst, Reginald Moreels, Bockie De Repper en comedian Serine Ayari.

Wanneer 'Villa Feta' op Play4 te zien zal zijn, is nog niet bekend.


 

DOSSIER: Voorjaar 2022: alle plannen, alle zenders (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Keuringsdienst van Waarde' (KRO-NCRV)

Alle eendjes heerlijk warm in het ijskoude water: de mens keek ernaar en wilde dat ook. En dus namen we hun dons en stopten het in onze jassen en dekbedden. Lang bleek dat niet bepaald diervriendelijk te gaan. Er waren verhalen over levende pluk en dwangvoeding bij eenden en ganzen. Maar koop nú iets met dons en je krijgt er gratis een stapeltje beloftes bij. 'Verantwoord' staat erop. Eerlijk en zelfs diervriendelijk. Maar hoe komen ze eigenlijk aan verantwoord, diervriendelijk dons? 'De Keuringsdienst' kleedt zich extra warm en komt erachter dat een eend eigenlijk nog een kuiken is als-ie koud gemaakt wordt.

'Keuringsdienst van Waarde', om 21.30 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.

Dossiers