Dit stream je in januari op Disney+

zaterdag 7 januari 2023
Foto: Disney+ - © The Walt Disney Company Benelux 2022

Disney+ is het vaste adres voor films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star. We geven je graag een overzicht van de aankomende Disney+ Originals, gloednieuwe afleveringen en de nieuwste blockbusters.

EXTRAORDINARY [18+]
Originele serie


Welkom in een wereld waarin iedereen boven de 18 een superkracht ontwikkelt. Iedereen, behalve de 25-jarige Jen, die zich een tweederangsburger voelt. Gelukkig zorgen Jens huisgenoten – Carrie, Kash en een mysterieuze zwerfkat – dat ze zich niet wentelt in zelfmedelijden. Stuurloos in een grote, verwarrende wereld en gewapend met niets anders dan een beetje hoop en veel wanhoop, tracht Jen haar misschien-superkracht te vinden. Maar al doende ontdekt ze misschien wel het geluk van gewoon ietwat oké te zijn.

25 januari

WELCOME TO CHIPPENDALES  [18+]
Originele serie

'Welcome to Chippendales' vertelt het ongelooflijke waargebeurde verhaal van Somen 'Steve' Banerjee, een Indiase immigrant die de oprichter werd van 's werelds grootste mannelijke stripimperium en hem daarbij niets in de weg liet staan.

11 januari

IF THESE WALLS COULD SING
Originele documentaire

Al ruim 90 jaar vormt Abbey Road Studios het hart van de muziekindustrie. In deze persoonlijke film vol herinneringen en ontdekkingen leidt Mary McCartney ons door negen decennia geschiedenis om ons deelgenoot te maken van de creatieve magie die van Abbey Road Studios de beroemdste en oudste studio ter wereld maakt. Van klassiek tot pop, van filmmuziek tot hiphop, belicht 'If These Walls Could Sing' de veelzijdigheid, verscheidenheid en vindingrijkheid van Abbey Road Studios.

6 januari

KOALA MAN [16+]
Originele serie

'Koala Man' gaat over Kevin, een vader van middelbare leeftijd, en zijn niet-zo-geheime identiteit. Zijn enige superkracht is zijn brandende passie voor het volgen van regels en het uitroeien van kleine criminaliteit in het stadje Dapto. Hoewel Dapto eruitziet als iedere andere Australische buitenwijk, liggen er allerlei kwade en kosmische krachten op de loer die de nietsvermoedende inwoners willen aanvallen. Koala Man staat klaar om zijn stad schoon te vegen en betrekt daar vaak zijn gefrustreerde gezin bij. Hij doet alles wat nodig is om schurkachtige meesterbreinen en bovennatuurlijke verschrikkingen te verslaan, of nog erger: buren die hun vuilnisbakken op de verkeerde dag buiten zetten.

9 januari

LITTLE DEMON
Originele serie

Dertien jaar nadat ze zwanger werd door Satan, proberen een moeder en haar antichristelijke dochter een gewoon leven te leiden in Delaware. De twee worden voortdurend gedwarsboomd door duistere krachten en ook door Satan zelf, die hunkert naar de voogdij over de ziel van zijn dochter.

18 januari

Ook op Disney+ in januari

AMERICAN DAD S18 [12+]
Stream vanaf 18 januari

KACIS [16+]
Stream vanaf 4 januari

RESERVATION DOGS S2 [18+]
Stream vanaf 4 januari

THE RESIDENT S5 [16+]
Stream vanaf 18 januari

GODFATHER OF HARLEM S2 [16+]
Stream vanaf 18 januari

IDINA MENZEL: WHICH WAY TO THE STAGE? [12+]
Stream vanaf 20 januari

IMPEACHMENT: AMERICAN CRIME STORY S3 [16+]
Stream vanaf 25 januari

LIE TO ME S1-3 [14+]
Stream vanaf 25 januari

'Feel Good'-films voor januari

NEVER BEEN KISSED [6+]
Stream nu

PRETTY WOMAN [16+]
Stream nu

LITTLE MISS SUNSHINE [16+]
Stream nu

THE DEVIL WEARS PRADA [12+]
Stream nu

FREAKY FRIDAY [6+]
Stream nu

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Corsokoorts in Sint Jansklooster' (SBS6)

In de leukste en tevens enige kroeg van Klooster komen alle afgevaardigden van de corsogroepen bij elkaar. De bloemencommissie heeft namelijk slecht nieuws. En corsogroep 'Hebbes' bestaat dertig jaar. Nu is het bij hen elke dag al feest, omdat elke dag ook je laatste kan zijn. Exact zes jaar geleden namen ze afscheid van Dennis, de broer van Patrick. Daarom heeft Patrick de leden gevraagd om iets eerder te komen. Samen feesten, samen rouwen.

'Corsokoorts in Sint Jansklooster', om 20.30 uur bij SBS6.

Dossiers