Dit najaar nieuw op FOX: 'Dr. Death'

woensdag 13 juli 2022
Foto: FOX - © The Walt Disney Company Benelux 2022

'Dr. Death' is een Amerikaanse miniserie, gebaseerd op de gelijknamige podcast en het angstaanjagende waargebeurde verhaal van Dr. Christopher Duntsch (Joshua Jackson).

De serie volgt de ogenschijnlijk slimme, jonge neurochirurg die berucht werd omdat hij zijn patiënten permanent verminkte, waarbij twee van hen om het leven kwamen. Vanaf maandag 12 september zijn de schokkende gebeurtenissen rondom Dr. Death te zien op FOX.


De jonge en charismatische Dr. Duntsch leek een bloeiende neurochirurgiepraktijk op te bouwen totdat er steeds meer lugubere verhalen aan het licht kwamen. Patiënten reden zijn operatiekamer binnen voor complexe maar routine ruggegraat operaties en verlieten hem permanent verminkt of dood. Terwijl de slachtoffers zich opstapelden, gingen twee collega-artsen, neurochirurg Robert Henderson (Alec Baldwin) en vaatchirurg Randall Kirby (Christian Slater), evenals de officier van justitie van Dallas, Michelle Shughart (AnnaSophia Robb), erop uit om hem te stoppen. 'Dr. Death' onthult de verdraaide geest van Dr. Duntsch en het falen van het zorgsysteem dat juist werd ontworpen om de meest weerlozen onder ons te beschermen.

'Dr. Death' is geproduceerd door Patrick Macmanus ('The Girl From Plainville'), die ook de showrunner is van de serie. Naast Macmanus, hebben Todd Black, Jason Blumenthal, Steve Tisch en Taylor Latham de serie geproduceerd via Escape Artists, evenals Hernan Lopez en Marshall Lewy van Wondery. De serie is gebaseerd op Wondery's hit podcast 'Dr. Death' die tot nu toe meer dan 50 miljoen luisteraars heeft.


'Dr. Death', vanaf maandag 12 september wekelijks om 20.35 uur op FOX.

Persbericht FOX
https://www.foxtv.be/

DOSSIER: Najaar 2022: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'B&B Vol Liefde' (RTL 4)

Iris geeft haar logee Renť een tweede kans en die pakt de hobbygoochelaar met beide handen aan. In het Catalaanse landschap opent Albert de deuren tot zijn kasteel, en zo krijgt Marijke zijn pronkstuk te zien. In Zuid-Afrika wordt er flink geflirt, maar komt er ook een nieuwe man bij om Mirjam te veroveren. En we maken kennis met Arno, de laatste B&B-eigenaar die op zoek gaat naar zijn droomman.

'B&B Vol Liefde', om 20.35 uur op RTL 4.

Dossiers