Dit is de startdatum van het tweede seizoen 'The Masked Singer' op VTM

woensdag 29 december 2021

Het aftellen kan beginnen! Na Edelhert, Papegaai en Robots zijn nu ook de andere 'Masked Singers' bekend. Nog voor ze maar één nooit gezongen hebben, is het raden naar hun echte identiteit al gestart. Vandaag maakt VTM niet alleen de 5 andere gemaskerde vrienden bekend, maar ook de startdatum van het nieuwe seizoen!

Naast Edelhert, Papegaai en Robots zullen ook Radijsje, Miss Poes, Ridder, Roos en Cycloop de show van hun leven geven. En dat met maar één doel: hun echte identiteit zo lang mogelijk verborgen houden voor Vlaanderen. Welke bekende gezichten verstoppen zich achter de indrukwekkende maskers? De grootste, meest verrassende en mysterieuze zoektocht van het jaar barst los vanaf vrijdag 14 januari!

Radijsje, Miss Poes, Ridder, Roos en Cycloop stellen zich graag voor aan Vlaanderen. Dat doen ze in een unieke spot, waarin ze iedereen meenemen in hun 3D-wereld. Met naast Edelhert, Papegaai en Robots nu ook Radijsje, Miss Poes, Ridder, Roos en Cycloop zijn alle figuren van het nieuwe seizoen bekend. Of niet?

Vanaf vrijdag 14 januari laten de 8 Masked Singers zich horen in het fonkelnieuwe seizoen van The Masked Singer om 20u35 bij VTM. Wie de komende dagen al een gokje wil wagen kan terecht in de Guessing Game op vtm.be. Wie zijn Radijsje, Miss Poes, Roos, Ridder, Cycloop, Edelhert, Papegaai en Robots echt? Feit is dat de verrassingen in 'The Masked Singer' nog lang niet uitgeput zijn…


Maak hieronder alvast kennis met de 8 'Masked Singers' voor het 2de seizoen!Lees ook:
'The Masked Singer' presents: Edelhert, Papegaai en Robot

DOSSIER: Voorjaar 2022: alle plannen, alle zenders (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Keuringsdienst van Waarde' (KRO-NCRV)

Alle eendjes heerlijk warm in het ijskoude water: de mens keek ernaar en wilde dat ook. En dus namen we hun dons en stopten het in onze jassen en dekbedden. Lang bleek dat niet bepaald diervriendelijk te gaan. Er waren verhalen over levende pluk en dwangvoeding bij eenden en ganzen. Maar koop nú iets met dons en je krijgt er gratis een stapeltje beloftes bij. 'Verantwoord' staat erop. Eerlijk en zelfs diervriendelijk. Maar hoe komen ze eigenlijk aan verantwoord, diervriendelijk dons? 'De Keuringsdienst' kleedt zich extra warm en komt erachter dat een eend eigenlijk nog een kuiken is als-ie koud gemaakt wordt.

'Keuringsdienst van Waarde', om 21.30 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.

Dossiers