Dit is de eerste reactie van de eerste afvaller van 'De Mol'

zondag 24 maart 2024
Foto: Play4 - © Play Media 2024

De eerste afvaller van het nieuwe seizoen van 'De Mol' is bekend! Na een natte start en een strategische spel rond de verdubbelaars kwam de gevreesde eliminatie eraan. Gelijkspel zo bleek. De tijd van het invullen besliste het lot van de eerste afvaller.

Exit Gillian dus, de man van Gullegem. Na drie dagen 'De Mol' moest hij terug naar België. Hoe heeft hij zijn kort avontuur beleefd? Kijk nu zijn allereerste reactie, meteen na de exit.De eerste aflevering stopte trouwens met een cliffhanger. Plots dook de doos van Pandora, uit seizoen 8, op in Sicilië.


TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS6 logo

Marjolein woont in een villa met zwembad op het Spaanse eiland Ibiza. Ze is trainer, spreker en auteur. Ze leert mensen door optimaal gebruik van hun bewustzijn 'hun mooiste leven te leven'. Het ontbreekt Marjolein aan niets, maar ze kent ook de andere kant van de medaille. In 2011 vluchtte ze van haar ex-man, die haar fysiek en mentaal mishandelde. Marjolein belandde met haar kinderen op straat, maar wist zich terug te vechten en uiteindelijk vier succesvolle bedrijven op te richten. Alleenstaande moeder Monique Molenberg heeft het iets minder goed voor elkaar. Ze werkte elf jaar in de zorg, maar nadat ze werd mishandeld door haar ex-partner, raakte ze haar baan kwijt en belandde ze in de schulden. Nu, vijf jaar later, zijn de schulden bijna afgelost, maar het gezin moet wekelijks zien rond te komen van vijftig euro per week en is aangewezen op een 'voedselkast'.

'Steenrijk, Straatarm', om 20.30 uur op SBS6.

Dossiers