Dit is de eerste reactie van de 2de afvaller van 'De Mol'

zondag 31 maart 2024
Foto: Play4 - © Play Media 2024

Veel chaos, veel ergernis & paniek en 9 kandidaten die nog geen groep vormen. Of heeft 'De Mol' de touwtjes in handen? Veel verdachten dus bij de beslissende eliminatieproef! Dit is de eerste reactie van de afvaller van aflevering 2.

'Dat is niet waar je op hoopt natuurlijk als je 's ochtends opstaat', aldus een ontgoochelde Karolien. 'Ik heb gespeeld en verloren'.


Bekijk haar eerste reactie:


Het hoogtepunt van aflevering is wanneer de doos van Pandora open gaat en het verraad naar de groep meteen uitkomt...


En jawel. Op het einde van aflevering 2 maakt Gilles bekend wat iedereen vermoedde. Ook deze keer zat de naam van de mol in de doos van Pandora


 


Lees ook:
'De Mol Behind The Scenes': Zo gingen de kandidaten naar de openingsproef

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS6 logo

Marjolein woont in een villa met zwembad op het Spaanse eiland Ibiza. Ze is trainer, spreker en auteur. Ze leert mensen door optimaal gebruik van hun bewustzijn 'hun mooiste leven te leven'. Het ontbreekt Marjolein aan niets, maar ze kent ook de andere kant van de medaille. In 2011 vluchtte ze van haar ex-man, die haar fysiek en mentaal mishandelde. Marjolein belandde met haar kinderen op straat, maar wist zich terug te vechten en uiteindelijk vier succesvolle bedrijven op te richten. Alleenstaande moeder Monique Molenberg heeft het iets minder goed voor elkaar. Ze werkte elf jaar in de zorg, maar nadat ze werd mishandeld door haar ex-partner, raakte ze haar baan kwijt en belandde ze in de schulden. Nu, vijf jaar later, zijn de schulden bijna afgelost, maar het gezin moet wekelijks zien rond te komen van vijftig euro per week en is aangewezen op een 'voedselkast'.

'Steenrijk, Straatarm', om 20.30 uur op SBS6.

Dossiers