Dinsdag is Jeroen Lenaerts (Tim) de centrale gast in 'De Thuisploeg'

dinsdag 7 maart 2023
Foto: Eén - © VRT 2023

Dinsdag is de nieuwe aflevering van de podcast 'De Thuisploeg' te beluisteren. Dit keer komt acteur Jeroen Lenaerts (Tim) langs bij MNM-dj Sander Gillis.

'Toen ik haar vertelde dat zij mijn eerste crush was, reageerde ze onverschillig.'
Hoe voelt het om de bekendste flik van Vlaanderen te zijn? Die vraag staat centraal in de allernieuwste aflevering van de Thuisploeg. In deze aflevering wordt acteur Jeroen Lenaerts, beter bekend als superflik Tim Cremers, het vuur aan de schenen gelegd. En het besluit? 'Het is vaak minder indrukwekkend in het echt, maar het is wel super om te doen!'


Jeroen vertelt over zijn eerste, onbeantwoorde 'Thuis'-crush: ‘Toen ik het haar vertelde, reageerde ze nogal onverschillig.’ Wie die geheimzinnige crush precies is, kom je te weten in de podcast.

Ook de goede klik met collega-acteur en flik Raf Jansen komt aan bod. Hij verklapt hoe de twee zich rot amuseren tijdens de opnames: ‘Als Raf ergens binnenkomt, is iedereen altijd blij en omgekeerd ook.’ Toch twijfelt hij geen seconde wanneer hij voor het dilemma Sam vs. Dieter wordt gesteld: ‘Dan kies ik voor de volle 100% voor Sam. De liefde is alles.’

Ook in het tweede seizoen van de podcast ‘De Thuisploeg’ kruipt MNM-dj Sander Gillis elke week in de loge van een andere acteur om hem te vragen hoe het is om in de grootste dagelijkse fictiereeks van ons land mee te spelen. Elke dinsdag vind je een nieuwe aflevering op VRT MAX en alle andere podcastplatformen, waar je ook alle afleveringen van het eerste seizoen kan (her)beluisteren.

Eerste seizoen van de podcast (her)beluisteren? https://www.vrt.be/vrtnu/podcasts/een/d/de-thuisploeg/.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers