Deze BV's doen mee aan nieuw seizoen 'BV Darts'

donderdag 14 juli 2022
Foto: VTM 2 - © DPG Media 2021

VTM 2 komt dit najaar met een nieuw seizoen van BV Darts'. In dat programma nemen BV's het tegen elkaar op in een heuse dartscompetitie. De eerste reeks werd eind vorig jaar uitgezonden en Andy Peelman ging toen met de beker lopen.

Dit najaar keert 'BV Darts' terug op VTM 2. Opnieuw zullen twaalf bekende gezichten het in een dartscompetitie tegen elkaar opnemen. En Het Laatste Nieuws meldt donderdag voor welke bekende gezichten je binnenkort kan gaan supporteren.


In 'BV Darts' seizoen 2 zie je de volgende BV's aan het werk:

Saartje Vandendriessche (47), Elke Clijsters (37), Hans Van Alphen (40), Jamie-Lee Six (24), Tourist LeMC (38), Riadh Bahri (33), Omar Souidi (37), Francesco Planckaert (40), Maksim Stojanac (24), Pascal Braeckman (60), Zuhal Demir (42) en Flor Decleir (32).

De verschillende BV's kunnen alvast naarstig aan het oefenen slaan om in de voetsporen te treden van Andy Peelman, de winnaar van vorig jaar.

'BV Darts' seizoen 2 zie je dit najaar op VTM 2.

DOSSIER: Najaar 2022: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'B&B Vol Liefde' (RTL 4)

Iris geeft haar logee Renť een tweede kans en die pakt de hobbygoochelaar met beide handen aan. In het Catalaanse landschap opent Albert de deuren tot zijn kasteel, en zo krijgt Marijke zijn pronkstuk te zien. In Zuid-Afrika wordt er flink geflirt, maar komt er ook een nieuwe man bij om Mirjam te veroveren. En we maken kennis met Arno, de laatste B&B-eigenaar die op zoek gaat naar zijn droomman.

'B&B Vol Liefde', om 20.35 uur op RTL 4.

Dossiers