Deze bekende duo's nemen het tegen elkaar op in 'Don't Scream'

maandag 5 september 2022
Foto: © Streamz 2022

Wie het meeste gilt, verliest. Dat is de insteek van het gloednieuwe spelprogramma 'Don't Scream0' waarin comedian en horrorfan William Boeva 12 bekende duo's op de proef stelt.

In 'Don't Scream' worden de verschillende kandidaten telkens op een andere verlaten plek gedropt, die door mastermind en evil genius William zelf is ingericht als een gethematiseerd spookdomein. Vanuit zijn controlekamer turft William nauwgezet elke gil, groot of klein. Wie het meeste gilt, verliest het spel. Daarna nemen de twee dapperste duo's het tegen elkaar op in de bloedstollende finale waarin we ontdekken wie het meest koelbloedige BV-paar vormt en de 'Don't Scream Award 2022' mee naar huis neemt.


Dit zijn de duo's die het tegen elkaar opnemen:

Francisco Schuster & Grace Khuabi
​'#LikeMe'-acteur Francisco en 'The Voice van Vlaanderen' 2021 Grace vormen samen het jongste duo van de hoop en zijn in het echte leven ook besties.

Jens Dendoncker & Jeroen Verdick
​De stem die de 'Love Island'-kijkers al drie seizoenen lang voorziet van sappige commentaren, Jeroen Verdick, vormt een duo samen met boezemvriend en comedian Jens Dendoncker.

Imke Courtois & Dorianne Aussems
​Vroeger profvoetbalster bij de Red Flames en nu voetbalanaliste bij Sporza en Play Sports, dat is Imke Courtois. Dorianne Aussems, presentatrice van 'Generation M' op MNM, vormt Imke's partner in het spel.

James Cooke & Dorian Liveyns
​James Cooke, de sidekick van Gert Verhulst, vormt een duo met zijn man Dorian Liveyns. Het koppel leerde elkaar kennen op de set van 'Wickie, de musical' en ze zijn sindsdien onafscheidelijk.

Jamie-Lee Six en Elodie Gabias ​
​Jamie-Lee kennen we van 'D5R' waar ze de rol van Amber op zich neemt. Haar partner in crime is Elodie, een influencer vol positiviteit en zelfrelativering.

Sam en Shania Gooris ​
​De Basketsloefkes-zanger en schoonzoon van Jean-Marie Pfaff neemt dochter Shania mee op sleeptouw.

Bart Appeltans en Bea Vandendael
​Makelaar Bea en interieurarchitect Bart stalen vele harten van tv-kijkend Vlaanderen door koppels hun droomhuis te bezorgen in het programma 'Blind Gekocht'.

Fatma Taspinar en Xavier Taveirne
​Fatma Taspinar vormt een duo met Xavier Taveirne. Niet alleen zijn ze collega-nieuwslezers, ze zijn ook nog eens beste vrienden.

Jean Janssens en Maksim Stojanac ​
​Jean werd bekend na rollen in 'D5R', 'Campus 12' en hun huidige rol in de telenovelle 'Lisa'. Daar leerde Jean hun duo-partner Maksim kennen die bekend werd door z'n rol in '#LikeMe'.

Christoff en Lindsay De Bolle
​Al aan de start van Christoffs zangcarrière stond Lindsay aan z'n zijde en nu is dat niet anders. Lindsay en Christoff vormen samen een front tegen alle verschrikkingen die op hun pad komen.

Nina Derwael en Nora Gharib
​Het voorlaatste duo bestaat uit Nora Gharib, zangeres, presentatrice en actrice, en Olympisch kampioen op de brug met ongelijke leggers Nina Derwael'

Marie en Viktor Verhulst
​Broer en zus Verhulst zijn twee handen op één buik. Marie, het nieuwe baasje van de
​populairste hond van het land en Viktor, de 'Love Island' presentator, zijn het laatste duo dat deelneemt aan het spel.

'Don’t Scream' is een productie van Streamz en All3Media en zal vanaf 3 oktober 2022 exclusief te zien zijn op Streamz.

DOSSIER: Najaar 2022: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Net5 logo

De pasgetrouwde en onafscheidelijke Christian en Anastasia genieten samen van hun luxeleven, in de veronderstelling dat ze de duistere figuren uit hun verleden achter zich hebben gelaten. Maar hun zorgeloze leven wordt al gauw verstoord door Jack Hyde, de ex-baas van Ana, die wraak wil na zijn ontslag. En ook Elena is niet van plan het echtpaar met rust te laten.

'Fifty Shades Freed', film uit 2018 met Dakota Johnson en Jamie Dornan, om 20.30 uur op NET5.

Dossiers