Deze 8 bekende Vlamingen krijgen hoofdrol in 'James, de Musical'

vrijdag 6 augustus 2021

Wie laat zich verrassen met een musical over zijn of haar leven? Play4 zet met 'James, de Musical' enkele bekende Vlamingen in de bloemetjes. Maar over wie zal James Cooke zingen? De namen zijn bekend!

TVVisie schreef het eerder al. James Cooke werkt deze zomer aan 'James, de Musical' waarin hij 8 centrale gasten op het podium van het NT Gent verrast met een musical over hun leven. Persoonlijke en verrassende verhalen, kleine en grote emoties, een lach en een traan, maar vooral heel veel show. Niemand minder dan Willy Sommers, Margriet Hermans, Niels Destadsbader, Jani, Gert Verhulst, Natalia, De Pfaffs en Philippe Geubels krijgen een hoofdrol in 'James, de Musical'. Tickets zijn nog steeds beschikbaar. Wanneer James, de Musical' op tv komt is nog niet bekend.


Meer weten over het nieuwe tv-seizoen? Schrijf je in voor de gratis TVvisie Nieuwsbrief, iedere ochtend alle nieuwtjes in je mailbox!


Lees ook:
Play4 zoekt publiek voor 'James, de Musical'

DOSSIER: Najaar 2021: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 3 logo

Het leven van Jelmer (21) wordt geportretteerd. Hij raakte onder invloed van xtc oververhit op het Amsterdam Dance Event. Samen met familie en vrienden blikken we terug op zijn bijzondere leven.

'Van de Wereld', om 21.20 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers