Deelnemer uit nieuw seizoen 'B&B Zoekt Lief' plots overleden

dinsdag 25 juni 2024
Foto: VTM - © DPG Media 2024

Kurt, waarmee Vlaanderen maandagavond kennis maakte in het nieuwe seizoen van 'B&B zoekt Lief' is plots overleden. Dat heeft VTM bevestigd aan Het Laatste Nieuws.

Kurt is één van de personen die in het nieuwe seizoen van 'B&B zoekt Lief' probeert om het hart van Patricia te veroveren. Zij baat een bed and breakfast uit op Curaçao. Vlaanderen maakte nog maar pas kennis met Kurt. VTM laat weten dat de uitzendingen met hem zullen doorgaan. Die beslissing werd genomen in samenspraak met de familie.


Ook Patricia reageert aangeslagen op het plotse overlijden. 'Kurt was altijd heel lief en respectvol. Daarnaast was hij ook heel zorgzaam, het was iemand die ik graag rond mij had. Hij vertelde me dat het de reis van z'n leven was en daar was hij dan ook heel dankbaar voor.'

Kurt overleed door acuut hartfalen.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo AVROTROS logo

Kustwachter Adrian Loya opent in een appartement in Cape Cod het vuur op het getrouwde koppel Lisa en Anna Trubnikova. Lisa sterft en haar partner raakt zwaargewond. Ook een agent wordt neergeschoten. Op zijn lichaam draagt de dader een camera waarmee hij alles filmt.

'CRIMEDOCS: Love & Hate', om 23.05 uur bij AVROTROS op NPO 3.

Dossiers